Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
olcsó játékot játszottam a tegnap
gépemben behalni látszott a vga, bekapcs után postig se jut, csak sípol, akármit csinálok. Vga csere, másikkal pöpecül megy a gép. Leszedtem róla a hűtést, hogy alánézzek, hátha az volt rosszul rajta és elégett. De nem. Azért biztos ami biztos beraktam így, hűtés nélkül egy másik gépbe azzal, hogy á úgyse indul el, ha meg igen, post alatt csak nem kap akkora terhelést, hogy kinyíródjon. Persze, hogy elindult, és persze, hogy kb két másodperc alatt olyan buzi meleg lett, hogy odaégett az ujjam. Most még abban bízok, hogy a füst az ujjamról rákenődött cuccból származott.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest