Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
nem tudja valaki, hol lehet Henessy konyakot kapni? pesten.
-
DaSilva
senior tag
olcsó játékot játszottam a tegnap
gépemben behalni látszott a vga, bekapcs után postig se jut, csak sípol, akármit csinálok. Vga csere, másikkal pöpecül megy a gép. Leszedtem róla a hűtést, hogy alánézzek, hátha az volt rosszul rajta és elégett. De nem. Azért biztos ami biztos beraktam így, hűtés nélkül egy másik gépbe azzal, hogy á úgyse indul el, ha meg igen, post alatt csak nem kap akkora terhelést, hogy kinyíródjon. Persze, hogy elindult, és persze, hogy kb két másodperc alatt olyan buzi meleg lett, hogy odaégett az ujjam. Most még abban bízok, hogy a füst az ujjamról rákenődött cuccból származott. -
DaSilva
senior tag
látott már valaki olyat, hogy softmoddtól egyszercsak hardveresen behal a vga?
bekapcsoltam a +4 pipe-ot egy 9800se-n, és kb másfél év elteltével nyekk, és most be se kapcsol a gép. ja és aiw, úgyhogy nem vagyok ideges ám.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest