Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
marcee
addikt
17 évvel ezelőtt volt az előző mumpsz járvány Magyarországon, én akkor 12 éves voltam, akkor engedtek ki kórházból műtét után és minthogy emiatt nem javasolták, hogy elkapjam, ezért nem mehettem haza, ahol a hugom és főleg az apám betegen fetrengett. 19 évesen Erdélyben vérhas fertőzés (gyanuval?) kerültem újra kórházba, csak itt nem sebészetre hanem a fertőző intenzívre! Néhány nap után mikor jobban lettünk és már nem volt szükség ''intenzív kezelésre'' jöttek, hogy költöztessenek, valaki megkérdezte, kik voltak elöttünk az új szobánkban: ''Mumpszosok! 2 órával ezelöttig.'' (levegőben terjed ugye) Mondanom sem kell, hogy majdnem egy teljes napot az udvaron töltöttem (csak azért mert a sárgaságosok, tbc-sek stb nem jöhettek ki). Akkor is sikerült megúszni. Szóval ha újra jönne, asszem el kellene látogatnom egy spermabankba.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest