- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
Aktív témák
-
Trak
addikt
Persze, az ember egy darabig elvan vele, főleg amikor még fiatal (nem mintha én olyan öreg lennék
), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.
A szervezet igényli a változatosságot, a vitaminokat, a gyümölcsöket, stb.
Engem is bnőm szoktatott rá az igényesebb főtt kajákra, meg mindenféle egészséges dolgokra (amik persze drágábbak is sajnos...). Pedig ő volt 5 évig kolis, nem én
A 10-12+rezsi az tényleg nem rossz, de hosszú távon sok vele a gond. Mindenkinek lesz barátja, bnője, és akkor az ott alszik, nem alszik ott, használja a vizet, stb... Ha vlakinek komoly lesz a kapsolat, akkor elköltözik, keresni kell új embert...
Egy darabig jó dolog, de ha tartósan marad a 60k-s fizetésed, akkor nem tudsz kilépni ebből, és nem biztos, hogy ez az álmod.
Aktív témák
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.