Legfrissebb anyagok
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
PROHARDVER! témák
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Soroljam? Beilleszkedési zavarok, igaz barátok hiánya emiatt esetleg egoizmusnak tűnő magamutogatás, ami tulajdoképpen csak arra lett volna jó, hogy érezzem azt hogy tartozom valahova, hogy szeretnek, hogy valahol otthont találtam. De úgy érzem tipikusan az az ember vagyok, aki bármit is tesz annak érdekében hogy szeressék, az pont fordítva sül el, és utálni fogják... Hát ennyi.
A beiilleszkedési zavarok régen is megvoltak most is megvannak, munkahelyeken is. A mávinfó volt tán az egyedüli ahol tényleg nagyon be tudtam illeszkedni, de ott csak 4en voltunk... Nameg a pannonnál sem volt olyan érzésem hogy utálnak. (vagy nem mondták a szemembe...de nem hinném)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest