Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Soroljam? Beilleszkedési zavarok, igaz barátok hiánya emiatt esetleg egoizmusnak tűnő magamutogatás, ami tulajdoképpen csak arra lett volna jó, hogy érezzem azt hogy tartozom valahova, hogy szeretnek, hogy valahol otthont találtam. De úgy érzem tipikusan az az ember vagyok, aki bármit is tesz annak érdekében hogy szeressék, az pont fordítva sül el, és utálni fogják... Hát ennyi.
A beiilleszkedési zavarok régen is megvoltak most is megvannak, munkahelyeken is. A mávinfó volt tán az egyedüli ahol tényleg nagyon be tudtam illeszkedni, de ott csak 4en voltunk... Nameg a pannonnál sem volt olyan érzésem hogy utálnak. (vagy nem mondták a szemembe...de nem hinném)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest