Aktív témák
-
acer_
aktív tag

közben ezt is leszedtem a telefonról..
Ezt a képet elküldtem pár embernek mms-ben. Köztük a nagy boci-fan dzsoninak is.. azóta sem reagált rá :)
Egy biztos. Ezen túl messzire elkerülöm a boci csokikat. Maradok inkább a mars-snickers-twix vonalnál.. (pedig a boci aero tényleg nagyon finom volt) -
acer_
aktív tag
azta..va
nehany perce eszegetem epp a tablas boci csokimat, egyszer csak kimaszik belole valami
vmi larva vagy hernyo vagy miagyik
hat elment az etvagyam
lerantottam a klotyon az egeszet, es soha tobbet nem veszek boci csokit..
:(((
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/boci.jpg[/L]
le is kaptam gyorsan a teloval.. -
acer_
aktív tag
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/pedofilveszely.jpg[/L]
ezt a 'csodat' ma fotoztam :D (erdekes h a tabla lattan vki rogton erre asszocialt)
:) -
acer_
aktív tag
Tegnap anyám egy ismerőse megkeresett egy elég érdekes problémával.
Az illető pedagógus. Nemrég volt ugye ez az akció, hogy MS szoftverek az iskoláknak, és a dolgozóknak. Na, vettek ők is, egy XP-t, egy office 2003-at, meg vmi addon lemezt az office-hoz. Megérkeztek a cuccok, kifizették, és rájöttek, hogy ez nekik mennyire nem kell. El lehet ezeket adni? Mármint persze el, de ebben nem az a poén, hogy annál marad jogtiszta, aki megvette (főleg ennyiért.. pár e ft volt az egész pakk, ami azért boltban kb. 10x-ese lenne)?
Hogy is van ez?
(nem szerettem volna ennek a kérdésnek új topikot nyitni, szerintem bőven belefér ide)
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest