- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest