- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jó ötlet, holnap gyúrjon csak rá az izomlázára! Érdekes volt nekem pl, amikor elkezdtem, első nap után teljesen mozgássérült lettem, de amikor lementem az edzőterembe egyből elmúlt minden! Aztán persze sajna megint eljőjött, az edzés után. Mondjuk szerintem felesleges holnap menni, szvsz pihenjen 1 napot, nekem hétfő-szerda-péntek volt az edzésrendem, és lementem szombaton is, ha valamelyik nap nem értem rá, vagy nem volt időm/erőm megcsinálni valamilyen feladatokat.
Ja és még valami Text: azon ne csodálkozz, ha holnap kb 5-6 centivel vastagabb lesz a karod, ilyenkor az első edzések után erősen ''bedurrannak'' az izmok. Később ezek visszaveszik eredeti állapotukat, illetve ilyen kissebb bedurranások még lesznek, amikor tömeget emelsz (magyarul többet raksz a rúdra mint elötte), de így első alkalommal a legdurvább. Nekem anno 26-os karom volt, első alkalom után 34-es lett, majd visszaesett 28-ra, és onnan feledzettem 32-re, ekkora most, de jelenleg nem edzem.
Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest