- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
takito
csendes tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Látom még mindig nem érted a lényeget!
Itt arról van szó ki, hogy képes rendet tenni. Nézd meg anaqer válaszát! Ő rendes emberi módon és hangon válaszolt a dühös hozzászólásomra. Ezt nagyra értékelem, meg is értettem a válaszát! Minden moderátornak ilyennek kellene lennie! De te mit csinálsz (ugyanazt mint engusz)? Elkezdesz itt fenyegetőzni, hogy ki leszel penderítve. Ki nem szarja le? Leszarom, érted? Ez a véleményem és kész! Egyébként tőlem nem találsz warez hozzászólást, ezért jogtalan lenne az ítélet. Csak azt nem értem, ha leírni sem szabad ezt a szót akkor minek kellett indítani JÁTÉKOK topic-ot? Mindenki tudja nagyon jól, hogy a magyar emberek 70%-a illegálisan szerzi be a játékait! És amikor eggy olyan játék kezd el megjelengetni amire 3éve vár az egész világ (Doom3) csodálkoztok, hogy tele van a topic warez szavakkal! HÁÁÁT, NEM IS TUDOM?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Pixel 7a Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest