Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ugye arrol senki nem szolt, hogy lehet kerni masik oktatot?
az en oktatom is ritka nagy fasz volt
az egy dolog, amiket te leirtal, hogy karomkodik, meg ''nenyuljazablakemelohoz''
de engem nem hagyott normalisan vezetni: kezdetben valtas nem mindig ugy ment, ahogy kene, volt, hogy erzem rangat mar kicsit, nyulnek a valtoert, az meg eltunt, hat szo nelkul valtott, rangatta a kormanyt, hogy azt nem ugy kell (balesetveszely messze nem volt, mert kozelben nem volt kocsi, szoval elmondhatta volna utolag is, majd mehettunk volna meg egy kort)
kertem uj oktataot, kaptam
az teljesen normalisan, emberi hangon beszelt, hagyott vezetni, ha nem volt muszaly nem nyult bele, csak elmopndta mit basztam el, majd megprobaltatta ujra
ennyi -
faster
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest