Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ugye arrol senki nem szolt, hogy lehet kerni masik oktatot?
az en oktatom is ritka nagy fasz volt
az egy dolog, amiket te leirtal, hogy karomkodik, meg ''nenyuljazablakemelohoz''
de engem nem hagyott normalisan vezetni: kezdetben valtas nem mindig ugy ment, ahogy kene, volt, hogy erzem rangat mar kicsit, nyulnek a valtoert, az meg eltunt, hat szo nelkul valtott, rangatta a kormanyt, hogy azt nem ugy kell (balesetveszely messze nem volt, mert kozelben nem volt kocsi, szoval elmondhatta volna utolag is, majd mehettunk volna meg egy kort)
kertem uj oktataot, kaptam
az teljesen normalisan, emberi hangon beszelt, hagyott vezetni, ha nem volt muszaly nem nyult bele, csak elmopndta mit basztam el, majd megprobaltatta ujra
ennyi -
faster
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest