- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Ah, eszembe jutott, mit felejtettem el tegnap... ha már off topic, offolok kicsit... :)
/me belefáradt első szakdolgozatába ... második szakdolgozatát már két éve halasztja ... harmadik szakdolgozatáról meg úgy döntött, valami laza témáról írja... Netes reklámok, védekezés ellenük, spam, stb...
Akinek van rá pár perce, annak nagyon szépen megköszönném, hogy kitöltötte... :) -
Husky
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én az Evolution-höz szoktam... bekapcs után autologin, ez is elindul, leszedi a leveleket, friss híreket a hupról, ph!-ról, stb... meg lehet szokni... Pláne hogy simán át lehet belőle passzolni a taszkokat Mac alá az iCal-ba... :)
Ha valami elegánsabb megoldás kell, merek javasolni pár sor sima bash scriptet amit cron futtat mondjuk félóránként, meg egy gdesklet-et, ami a script által előállított textet mutatja... :)
Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest