Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hátha ők értenek a hárdverhez is...
Fogd meg a ''hangokozó tényezőt'', és akkor egyrészt nem lesz hangos, másrészt felkészülsz az esetleges hanghatásokra..
Som@:
8-10 óra alvás után erre ébredsz... ehető még az a pirítós vagy már szenesedik? :DD
Meccs
2:0 a valenciának... szép kis gól volt... -
Matr x
aktív tag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Sztem nem fogsz tudni leállni.
A megbuggyanás szele az egész PH!-t érte, mindenki érzett belőle valamit. Aki nem, az már előtte is úgy volt.
Osztálykirándulás mindig nagy buli. Nekünk bár csak 2 volt a 4 év alatt, de überelt mindent.
Akkor viszlát. Majd találkozunk, és toljuk tovább a diablot ;]
Minden jót! -
Matr x
aktív tag
Voltam a nagymuternál, digifényképezővel szétnéztem, és ezt találtam:
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba01.jpg[/L]
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba02.jpg[/L] -
Matr x
aktív tag
(jobb helyet nem tudok neki, ''kérdezek'' itt)
Msn proxy mögött van, és nem hozza be a távoli ember képét, amit berakott. Lehet ezen segíteni? (mert ugye ez a legfontosabb dolog, ugye? :F) -
Matr x
aktív tag
Ma hogy elharapództak a ''saját topicok''... fáradt gőzben már most is több szürke cím van.
Figyelmesség és körültekintés nagyon ott figyel... és mér kezdődik mindig azzal a 2-3. hsz, hogy ''Kereső!!!''
Na mindegy, majd kialakul, lehet belőlük még jó fórumtag... -
Matr x
aktív tag
[L]http://index.hu/politika/belfold/budapest/alagut0422/[/L]
Hogy mekkora hülyék vannak.... :DD Még mi lesz ezek után??? -
Matr x
aktív tag
Első sor: Az ofő mondta a szalagavató előtt, amikor rázúdították, hogy szinte mindent neki kell szervezni. Kezdve attól, hogy a tv-seknek mi írjuk meg a kérdéseket, a válaszokat stb... fsza csávó.
Második: nézz be a kaktuszos topicba!
Origo-s cikkhez:
''Egy csávolyi ABC-ben tartott próbavásárlásnál például a téliszalámit a csomagolással együtt mérték, amely 54 forintos kárt okozott a vevőnek.'' ---> hát bazz... hol nem így csinálják??? -
Matr x
aktív tag
De gondolkozz! Ha 40ft-tal emeli az árát a piának, utána meg 0.49dl-t tölt a pohárba, akkor ki jár jobban? Ha meg úgyis ki akarod ütni magad, akkor nem ezen fogsz problémázni. Hanem azon, hogy mér nem adnak neked inni, pedig te full józan vagy :)
Végül: ki az az értelmiségi, aki állandóan mindenféle mérőeszközzel járkál? Te lennél az? Mi a foglalkozásod? Adóellenőr??? :DDD -
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Ethernet vagy enternet?
(mondjuk egyikről se tudok segíteni, de hátha a többiek könnyebben....) -
Matr x
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ott a légiósoknál se sokáig lesz élet... 2óra alatt a legtöbb puskapor elment (főleg egy valaki beszélt sokat), holnaptól szerintem nagyon süllyedni fog. De ne legyen úgy (a topicindító kedvéért) :)
Offtopic meg időszakosan, hullámzik. Van, hogy egy nap van 2, azaz kettő hozzászólás. Láttam már ilyeneket.
Ja, és a 10.be ez az első, részemről :DD
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest