- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Megjöttem anyámtól. Az volt a gond, hogy kicsit későn érkeztem, így a ''jó'' cuccokat lenyúlták már. Nekem csak egy AT-s, egy fullos jó ATX-es ház (egy oldallap hiányzik), és egy 486-os vagy P1-es lap jutott (nem volt túl sok időm megnézni, majd a napokban kerül haza). De a csávó mutatta, hogy mit szerzett. Azt hittem, hogy eldobom az agyam. Egy alaplap volt meg egy proci. ez önmagában nem jelent semmit. Viszont a proci asszem 486-os volt, az alaplapon meg ilyenek figyeltek, hogy PS/2 egér és bill, integrált VGA, meg egy dara ATX-es csatlakozó. Az agyam eldobtam. Azt hittem, hogy az agyam eldobom.
Ja a legjobbat kihagytam: szereztem egy 5,25-ös floppimeghajtót. Nagyon baró, nagyon fílinges, csak nincs hozzá még kébelem. De működőképes!
Üdv: Balu
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Interactive Brokers társalgó
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest