Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
Gondolkodtam íjak-e erre....
Nem kell észrevenni, mert réges rég tisztában vagyok vele. Nem tom miből vontad le ezt, Sajnálom ha így látod te és mások. Ez van.
És hogy én, hogy köthettem beléd, azt meg nem értem . Írtam neked valaha? Maximum válaszoltam. Remélem az nem kötekedés. Innen amúgy pont fordítva látszik az egész, de nem érdekes..hagyjuk
Azt hittem az ember leírhatja a véleményét bármi legyen is az. Ugylátszik nem, és többre becsülik azt, aki képmutató, de mézes mázas, mint aki kekereperec kimondja a véleményét, és felvállalja magát azzal együtt. Nem baj.
Tényleg ezentúl majd szorítkozom az adásvételre hardverpejac keretein belül. Nekem ez az egész nem jelent sokkal többet, tehát felesleges egymás vérét szívni.
Nekem sincs erre időm/szükségem és gondolom neked/nektek sem. Meg van a saját életem a való életben...olyan amilyen, de az enyém és való :C Nem kell minden egyes szavamért irásos garanciát vállalnom, magyarázkodnom a stílusom/gondolkodásom miatt, nem ítélkeznek felettem azért, mert valamiben teljesen más a véleményünk. Gondolom te/ti is így vagytok ezzel.
Személyesen sem jutnánk sokkal többre amúgy, hacsak nem lausbubost akarsz játszani :DD Te dolgod. Én ilyen vagyok, te olyan. De az is lehet, személyesen mindketten teljesen mások :C vagy forditva :DD
Nna továbbiakban hardverpejacon megtalálsz a topikjaimban. Szigorúan csak üzleti és hardver témákkal kapcsolatosan. A ''Te miért gondolkodsz teljesen másképp te g..ci?'' játékból ennyi is elég volt ph-n.
Minden jót.
UI: az ékezetek csak most az egyszer stílszerűen :C
''Nem felvenni a kesztyűt és nem gyerekes megnyilvánulásokkal megtölteni a fórumot. (Amiket írok, általánosságban érvényes!)''
igazad van. reszemrol sorry es tema lezarva. ide sem irok tobbet, csak ezt az egyet.
joejt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest