Hirdetés

Aktív témák

• -=Sawtooth=-

tag

válasz Angie™ #349 üzenetére

Gondolkodtam íjak-e erre....

Nem kell észrevenni, mert réges rég tisztában vagyok vele. Nem tom miből vontad le ezt, Sajnálom ha így látod te és mások. Ez van.

És hogy én, hogy köthettem beléd, azt meg nem értem . Írtam neked valaha? Maximum válaszoltam. Remélem az nem kötekedés. Innen amúgy pont fordítva látszik az egész, de nem érdekes..hagyjuk

Azt hittem az ember leírhatja a véleményét bármi legyen is az. Ugylátszik nem, és többre becsülik azt, aki képmutató, de mézes mázas, mint aki kekereperec kimondja a véleményét, és felvállalja magát azzal együtt. Nem baj.

Tényleg ezentúl majd szorítkozom az adásvételre hardverpejac keretein belül. Nekem ez az egész nem jelent sokkal többet, tehát felesleges egymás vérét szívni.
    Nekem sincs erre időm/szükségem és gondolom neked/nektek sem. Meg van a saját életem a való életben...olyan amilyen, de az enyém és való :C Nem kell minden egyes szavamért irásos garanciát vállalnom, magyarázkodnom a stílusom/gondolkodásom miatt, nem ítélkeznek felettem azért, mert valamiben teljesen más a véleményünk. Gondolom te/ti is így vagytok ezzel.

Személyesen sem jutnánk sokkal többre amúgy, hacsak nem lausbubost akarsz játszani :DD Te dolgod. Én ilyen vagyok, te olyan. De az is lehet, személyesen mindketten teljesen mások :C vagy forditva :DD

Nna továbbiakban hardverpejacon megtalálsz a topikjaimban. Szigorúan csak üzleti és hardver témákkal kapcsolatosan. A ''Te miért gondolkodsz teljesen másképp te g..ci?'' játékból ennyi is elég volt ph-n.

Minden jót.

UI: az ékezetek csak most az egyszer stílszerűen :C

''Nem felvenni a kesztyűt és nem gyerekes megnyilvánulásokkal megtölteni a fórumot. (Amiket írok, általánosságban érvényes!)''
    igazad van. reszemrol sorry es tema lezarva. ide sem irok tobbet, csak ezt az egyet.

joejt

[Szerkesztve]

Aktív témák