Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
Gondolkodtam íjak-e erre....
Nem kell észrevenni, mert réges rég tisztában vagyok vele. Nem tom miből vontad le ezt, Sajnálom ha így látod te és mások. Ez van.
És hogy én, hogy köthettem beléd, azt meg nem értem . Írtam neked valaha? Maximum válaszoltam. Remélem az nem kötekedés. Innen amúgy pont fordítva látszik az egész, de nem érdekes..hagyjuk
Azt hittem az ember leírhatja a véleményét bármi legyen is az. Ugylátszik nem, és többre becsülik azt, aki képmutató, de mézes mázas, mint aki kekereperec kimondja a véleményét, és felvállalja magát azzal együtt. Nem baj.
Tényleg ezentúl majd szorítkozom az adásvételre hardverpejac keretein belül. Nekem ez az egész nem jelent sokkal többet, tehát felesleges egymás vérét szívni.
Nekem sincs erre időm/szükségem és gondolom neked/nektek sem. Meg van a saját életem a való életben...olyan amilyen, de az enyém és való :C Nem kell minden egyes szavamért irásos garanciát vállalnom, magyarázkodnom a stílusom/gondolkodásom miatt, nem ítélkeznek felettem azért, mert valamiben teljesen más a véleményünk. Gondolom te/ti is így vagytok ezzel.
Személyesen sem jutnánk sokkal többre amúgy, hacsak nem lausbubost akarsz játszani :DD Te dolgod. Én ilyen vagyok, te olyan. De az is lehet, személyesen mindketten teljesen mások :C vagy forditva :DD
Nna továbbiakban hardverpejacon megtalálsz a topikjaimban. Szigorúan csak üzleti és hardver témákkal kapcsolatosan. A ''Te miért gondolkodsz teljesen másképp te g..ci?'' játékból ennyi is elég volt ph-n.
Minden jót.
UI: az ékezetek csak most az egyszer stílszerűen :C
''Nem felvenni a kesztyűt és nem gyerekes megnyilvánulásokkal megtölteni a fórumot. (Amiket írok, általánosságban érvényes!)''
igazad van. reszemrol sorry es tema lezarva. ide sem irok tobbet, csak ezt az egyet.
joejt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest