Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Most nagyon meglepődtem. :o
Egy hete elkezdett fájni a derekam, érdekes módon csak a bal oldalon. Először nagyon megijedtem, h nehogymá ilyen fitalaon kezdjem. :) Azán, pár nap múlva amikor nem akart múlni, gondoltam h a kissé ferde monitorbeállítás miatt lehet, mert így nem szemben ülök az asztallal, és biztos rossz így a tartásom, és amiatt. De miért pont mostjött akkor ki, 2 év után? No mind1.
Ma reggel, amikor lepedőt cseréltem, ezt láttam.
Eszméletlen. Tehát a 15 ágyrács egyikének elrepedt (nem tört!) a bal része, és ez okozta... ha nem én tapasztalom, nem hinném el h ennyire számít az ágyrács. Hisz rajta vagy egy min. 20-30 cm vastag, rugós, szivacsos, mindenféle bio-matrac! Szóval szolgáljon ez tanulságul mindenkinek..! :P
Én meg megyek ragasztgatni, mert vmi kell vele csinálni gyorsan! :)
[mellesleg szakadjon meg az ágygyártó, mivel alig másfél éves a bútor, és máris tönkremegy, ráaádsul gyári hiba miatt, mivel nem lenne szabad göcsörtös lécet betenni rácsnak, hisz ott sokkal könnyebben törik :((]
Aktív témák
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest