Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
-
GeorgeTerror
senior tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDD -
GeorgeTerror
senior tag
Nem mehet nagyon rosszul nektek Emvy, ha csak úgy nem nagyon izgat.
Gondolom az elégedett vagy az élteddel topik tőled lesz tele nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett hozzászólásokkal.
Mert ha nem akkor nem értelek. Engem emiatt a 15k miatt is szét.... az ideg.
De most fojtatódik. Szerintem péntekre leég a kolesz, mert ha ijen ütemben dőlnek a sz.rabbnál sz.rabb dolgok már csak ez marad. Van mégegy rosszabb ötletem, de azt már nem írom le
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
CsendPenge
őstag
Azért nem nyomod rosszul :)) Nem is tudtam, hogy ennyire jó vagy c-ben. Nem rakod fel a progit az ftp-re? (csak mert az egyik kollegám amőba őrült :D )
Amúgy itt semmi érdekes. Olvasók jönnek mennek, bennem a lelket már csak az estére betervezett sör tartja :D Most legalább itt nincs olyan eszeveszett hideg, mint az elmúlt napokban volt. Pesten mi a helyzet? (ja, itt volt 2-3mm hó is :t) -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Most vissza esett egy kicsit :) Emvy, ne hagyjuk magunkat! ;] Infós feleség? Nem tudom, hallotál-e arról, hogy a házasság bugos! Szóval én biztos ami biztos, megvárom a pecset hozzá. Amúgy az tényleg gáz lenne, ha haveri társaságban asszony többet tudna, mint te. Képzeld el: haverokkal nyomjátok a Q3-at (akármit) meg a sört, valakinek fagyni kezd a gépe, és a feleséged kell behívni a konyhából, mert ő MCSE, aztán csináljon má' valamit a winnel :] Durva, mi? :P
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest