Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Ujabb kerdesem van a hozzaertokhoz.
mi a legegyszerubb modja hogy ''rendesen'' tudjak sqlben dolgozni?? ertem ezalatt azt hogy a microsoft odbcn keresztul osszesen:
-DELETE
-INSERT
-PROCEDURE
-SELECT
-UPDATE-t tudok. hogyan tudok ciklusokat, elagazasokat stb csinalni?? van vmi ''okosabb'' odbc, vagy kene nekem egy sql szerver?? (vagy siman csak bena vagyok es ezzel is meg lehet csinalni?? :) )
Előre is Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
to_date mukodik.
Kösz szépen.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
a kovetkezo a problemam: van egy feladat amit gondoltam odbc-n keresztul egy .dbf-file segitsegevel sql-ben oldok meg. azert mert az sql ugy (kis joindulattal :) )nagyjabol megy, a dbase mar kevesbe. szoval miert van az, hogy van egy datum tipusu mezom es ha aszondom ODBC-n keresztul SQL-ben, hogy pl: UPDATE tabla SET vmi=1999.01.01, erre ha csinalok utana egy SELECT * -ot akkor a mezo tartalma: 1905-06-19, DE MIERT?? Mit kell csinalni hogy rendes datumom legyen??
Aki tud kerem segitsen!
Kösz.
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest