- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Upppp!
-
Uppp!
-
Upp!
-
Up!
-
Ha már van ilyen topic!
A 2002 májusi Computer Panorámában van a Recognita 3.2 Plus teljes verziója.
Tök jó meg minden. Viszont mióta lecseréltem a 98-at XP-re, nem tudom használni, mert nincs már meg a serialja. Amikor először telepítettem, akkor fel kellett menni a recognita oldalára, és ott volt hozzá a serial. De már nincs. Próbáltam nekik mailt küldeni, de a megadott címről mindíg visszapattan, hogy nincs olyan cím. A Computer panorámának is írtam, de olyan tahók, hogy még csak nem is válaszolnak.
Valakinek nincs meg véletlen a hozzá való serial? Nem törés kell vagy ilyemi, hanem a rendes.
Előre is köszi. -
Sixkiller6
őstag
köszi
a 11ben nem volt ilyen opc, ott a kép hozzáadásánál kellett megmondani h mi legyen.
thx-a-lot -
rog
addikt
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
a mentes dialogus legaljan kell lennie egy comboboxnak, amiben ki lehet valasztani, hogy az összes oldal egyetlen fájlba kerüljön. azt nem állítottad át véletlenül arra, hogy ''új fájl létrehozása minden képfájlhoz'' ? (vagy valami hasonlóra)
-
Sixkiller6
őstag
OmniPage 12-t használok OCR (Optical Character Reader) feladathoz, da van egy problémám.
Egyszerűen nem tudom rávenni a progit, h több képet egyetlen doksiba mentse. Azaz az egyszerre beolvasott több képfájlt egyesével akarja kimenteni dokumentum formában...
nem értem
pls hlp
six
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest