- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Aktív témák
-
Upppp!
-
Uppp!
-
Upp!
-
Up!
-
Ha már van ilyen topic!
A 2002 májusi Computer Panorámában van a Recognita 3.2 Plus teljes verziója.
Tök jó meg minden. Viszont mióta lecseréltem a 98-at XP-re, nem tudom használni, mert nincs már meg a serialja. Amikor először telepítettem, akkor fel kellett menni a recognita oldalára, és ott volt hozzá a serial. De már nincs. Próbáltam nekik mailt küldeni, de a megadott címről mindíg visszapattan, hogy nincs olyan cím. A Computer panorámának is írtam, de olyan tahók, hogy még csak nem is válaszolnak.
Valakinek nincs meg véletlen a hozzá való serial? Nem törés kell vagy ilyemi, hanem a rendes.
Előre is köszi. -
Sixkiller6
őstag
köszi
a 11ben nem volt ilyen opc, ott a kép hozzáadásánál kellett megmondani h mi legyen.
thx-a-lot -
rog
addikt
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
a mentes dialogus legaljan kell lennie egy comboboxnak, amiben ki lehet valasztani, hogy az összes oldal egyetlen fájlba kerüljön. azt nem állítottad át véletlenül arra, hogy ''új fájl létrehozása minden képfájlhoz'' ? (vagy valami hasonlóra)
-
Sixkiller6
őstag
OmniPage 12-t használok OCR (Optical Character Reader) feladathoz, da van egy problémám.
Egyszerűen nem tudom rávenni a progit, h több képet egyetlen doksiba mentse. Azaz az egyszerre beolvasott több képfájlt egyesével akarja kimenteni dokumentum formában...
nem értem
pls hlp
six
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest