- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Upppp!
-
Uppp!
-
Upp!
-
Up!
-
Ha már van ilyen topic!
A 2002 májusi Computer Panorámában van a Recognita 3.2 Plus teljes verziója.
Tök jó meg minden. Viszont mióta lecseréltem a 98-at XP-re, nem tudom használni, mert nincs már meg a serialja. Amikor először telepítettem, akkor fel kellett menni a recognita oldalára, és ott volt hozzá a serial. De már nincs. Próbáltam nekik mailt küldeni, de a megadott címről mindíg visszapattan, hogy nincs olyan cím. A Computer panorámának is írtam, de olyan tahók, hogy még csak nem is válaszolnak.
Valakinek nincs meg véletlen a hozzá való serial? Nem törés kell vagy ilyemi, hanem a rendes.
Előre is köszi. -
Sixkiller6
őstag
köszi
a 11ben nem volt ilyen opc, ott a kép hozzáadásánál kellett megmondani h mi legyen.
thx-a-lot -
rog
addikt
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
a mentes dialogus legaljan kell lennie egy comboboxnak, amiben ki lehet valasztani, hogy az összes oldal egyetlen fájlba kerüljön. azt nem állítottad át véletlenül arra, hogy ''új fájl létrehozása minden képfájlhoz'' ? (vagy valami hasonlóra)
-
Sixkiller6
őstag
OmniPage 12-t használok OCR (Optical Character Reader) feladathoz, da van egy problémám.
Egyszerűen nem tudom rávenni a progit, h több képet egyetlen doksiba mentse. Azaz az egyszerre beolvasott több képfájlt egyesével akarja kimenteni dokumentum formában...
nem értem
pls hlp
six
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest