Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trust24
csendes tag
hello
letöltöttem a játékot és kipróbáltam, valami óriási a játék, már az első is nagyon tetszett, de ez még jobban
viszont eljutottam a korházig amikor bementem az ablakon... jun meghalt.... aztán amikor ismét a korházban voltam akkor egyből van a kamera nézet szerint ballra egy üveges ajtó, kitöröm az üveget, bemegyek, aztán nemtom hogy ez valami bug-e vagy mi de mutatja ahogy bemennek, majd a srác körűl elkezd forogni a kamera mikozben a srác egy rádiót tart a szájához, de nem beszél, nem történik semmi, csak forog a kamera a gyerek körűl. gondoltam otthagyom kicsit a játékot hagy szédüljön el, de az csak forog és forog és forog
nálatok nem volt ilyen? ez valami bug? ha igen mikor lesz valami patch? vagy mit lehet ezzel csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest