Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny000
csendes tag
Közben megnéztem telo általi Linket! Ezer köszönet érte, amúgy zsír! csak sajnos nekem nem segített
Tekerem lefele azt a nyamvadt ajtót! tekerem, mint állat, de nem úgy van ahogy a videóban a Youtube-on. Nem tudom lecsukni.
A szörny feltépi és elkapja Mei-t! Ezerrel nyomkodom a Space-t. Próbáltam Saitek controlerrel. Annál kiírja, hogy körbe-körbe. Arra meg meg sem mozdul! A töbi gomb és a kameraforgatás meg jól megy. Átkonfigoltam. Minden jól megy megint de tekerni azt nem hajlandó! Légyszi segítsetek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- NIOH 3
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tekerem lefele azt a nyamvadt ajtót! tekerem, mint állat, de nem úgy van ahogy a videóban a Youtube-on. Nem tudom lecsukni.