- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
w9033626
aktív tag
Kedves Hölgyeim és Uraim!
eladó lett az eos 300D-m, itthon vásárolt, markolattal, 2 akksival {100e HuF}
+ tamron sp AF aspherical XR DI LD(if) 28-75mm 1:2.8 macro ( [link] ) + B+W UV szűrő {80e HuF}
+ 420EX speedlite {50e HuF}
egyben {200e HuF}
minden kifogástalan állapotban van és lehetőleg egyben szeretném eladni
ha lehetne kérnem emilben érdeklődjetek légyszi
üdv! -
w9033626
aktív tag
you can...
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
válasz
Bélaapu #1472 üzenetére
ha lesz dőm, teszek föl képeket is, de addig annyit tudok mondani, hogy fasza kis obi. A problémám vele az, hogy nekem nem elég gyors a sporthoz, egy picit hangos (az L-eshez képest), nincs FTM, zoomolásnál nyúlik. Van hozzá még egy B+W UV szűrő, meg lens hood, és doboz is
néhány teszt:
[link]
[link]
[link]
kb ennyi, de kérdezz nyugodtan -
w9033626
aktív tag
Hölgyeim és uraim!
Eladnám a Canon 70-200 f2.8L (nem IS) objektívemet, áprlisban lesz egy éves és mondanom sem kell, hogy jó állapotban van. Gyári (Canon) UV szűrővel, tokkal vonóval. Akit esetleg érdekelne az írjon árat is, mert én sajna nem tudom mostani piac helyzetét.
üdv mindenkinek!
ő lenne az:
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
komplett fotólabor eladó:
Bővebben: link -
w9033626
aktív tag
válasz
balage1551 #596 üzenetére
Én azért csak eröltetném a tamron 18-200-at: Bővebben: link Bővebben: link
bár tapasztalati dolgokat nem tudok mondani, mivel nekem a lentebb említett 28-75 f2.8van és ezzel meg vagyok elégedve, picit hangos, picit lassú, de elég penge képet ad. -
w9033626
aktív tag
válasz
zsiga667 #582 üzenetére
így megy ez. előbb f4, aztán 2.8, aztán IS.....
beírlak téged is a táborba
Mikor megvettem a 2.8ast előbb én is egy sigma-t néztem ki (gondoltam olcsó, oszt jó), aztán bészélgettem emberekkel (pl.: atus) és meggyőztek, hogy nem kell az nekem, hát mit ne mondjak, nem bántam meg. Pont a napokban próbáltam ki egyet, igaz egy d70-en és nagyon örülök, hogy nem a sigmát válaszottam. tessék gyüjtögetni, mert megéri ! -
w9033626
aktív tag
Bővebben: link
( próba szerencse)
na és a többi:
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
Eladó az eszköz
Canon 70-200L 2.8 USM
1 hónapos, hibátlan
ha valakit érdekel emilben keressen! -
w9033626
aktív tag
válasz
Kalandor #277 üzenetére
sztem erre:
Bővebben: link -
w9033626
aktív tag
Hölgyeim és Uraim!
Úgy néz ki, hogy eladó sorba kerül ez az obi: Bővebben: link
dec.27-én érkezett hozzám, eu garis és minden tartozéka megvan. Az obi gyári állípotú és hogy ne ide offoljunk, kérem emilezzen akit érdekel. -
w9033626
aktív tag
Na ez vhogy úgy megy, hogy ha vissza akarod igényelni az áfát, akkor a cégnek kell valami EU-s cégszám vagymi, de ez esetedben nem játszik. Németo-ban 16%-az áfa (fel van tüntetve, hogy a termék tartalmazza-e vagy sem) és arra már nem jön rá a 25% magyar áfa. A nem EU-s dolgokat nem kérdeztem meg, de ha gondolod...
Amúgy az a legjobb ötlet, hogy az USA-a ismerős megveszi és elküldi neked, de ezt mindenképp be kell biztosítani, vagy nem a Postával kell küldeni, hanem vmi csomagküldővel. Esetleg ilyen témában kérdezd BASH-t. -
w9033626
aktív tag
A felsoroltakból én csak a 70-200 f4L USM-ről tudok neked mesélni. dec.27 óta használom, de sztem azóta le sem vettem a gépről. Viszonyítási alapom a kitobi(18-55 EF-S) és egy 35-80 III volt. Na hát ezekkel össze sem lehet hasonlítani (és term nem a zommtartomány miatt). Szuperéles szupergyors szuperszuper és még fasza is. Csak ajánlani tudom (hogy a fix f4-ről ne is beszéljek). Állványrögzítőm nincs és az elmúlt napok tapasztalata alapján tudom mondani, hogy így használhatatlan, vagy geccsolás. Bővebben: link
A vásárláshoz pedig annyit, hogy én ezt az obi Németo-ból rendeltem. Lényegesen olcsóbb és ugye mivel EU ezért vám sincs (vagyis a könyvelő ezt mondta), sőt ha akarasz áfát is vissza lehet igényelni. Szállítási idő 5-7nap a pénz pedig kb 5-7K a banki tranzakciók miatt. Én itt vettem: Bővebben: link -
w9033626
aktív tag
találtam egy ilyet, hátha segít valakinek:
ez pedig sztem elléggé áttekinthető:
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest