Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki7
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy a Tamron objektívomat, amit cég nevére vettem, kinek a nevére kell regisztrálni az 5 éves garanciához? A saját nevemre vagy a cég nevére? (mondjuk a regisztrációnál nem úgy néz ki, mintha cégnévre is lehetne...
)
Köszi a választ! -
csoki7
csendes tag
Sziasztok!
Macrora keresek objektívet, leginkább a Tapron 90-es felé húzok. Használtan a korábbi verzió 80k körül van, de néztem, hogy amazonon 125 körül már kapható az újabb, VC-s változat. Megéri a különbséget? Használta esetleg valaki már mindkét típust? Mekkora előnyt jelent az optikai stabilizátor?
(Nikon D5100-re lenne)
Köszönöm! -
csoki7
csendes tag
Én is macroznék, "amatőr" szinten, és ezt a Sigmát néztem ki, egy D5100-hez. 75 körül csak a régebbi OS változat van gondolom, vagy érdemes keresni már az újabb HMS változatot is (nem nagyon láttam használtak között)? A Manuál focussal együtt tudok élni, az OS hiánya mekkora probléma? Ahogy néztem hasonló árban nem nagyon van alternatíva...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)