Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiriBum
őstag
válasz
kutymorg
üzenetére
Lehet, hogy nem voltam eléggé világos.
Ezek az objektívek stabilizátor nélkül gyakorlatilag annyit érnek, mintha a klozetbe dobtad volna a pénzt. Ezért írtam, hogy ennyiért nem kapsz komoly, használható fix telét.A Pentax/Sony verzió valószínűleg ezért drágább, mert ott a vázban van a stabi - ez nyilván külön elektronika beépítését igényli a csupaszított Canonhoz képest.Én teleként egy 55-300-at használok, a fényereje ugyan nem hasonlítható azokéhoz, a képminőség viszont bőven ott van. Az ISO-n pedig vastagon tudok csavarni a vázon, anélkül, hogy zajosodna a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest