Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Ritkán vásárolok használtan, inkább eladok dolgokat. Nekem is több vevőm volt, aki jelezte, hogy adásvételi szerződést szeretne írni. Van, akinek azért kell, mert csak így tudja vállalkozásban elszámolni, másnak csak az eredet miatt.
Vettem már adásvételivel pl. biciklit. Ha rendben vannak a dolgok, nem lopott vagy hibás terméket próbálnak rádmelegíteni, az eladó nem zárkózik el véleményem szerint az adásvételi szerződés megírása elől (két tanú azért legyen rajta).
A helyedben megírnám előre, kinyomtatnám a saját adataiddal, és csak az eladó és a termék adatait (megnevezés, SN) írnám be a helyszínen. Addig nem is feltétlenül mondanám a másik félnek. Ha meg nem hajlandó aláírni (mondjuk az összeg átadásánál vagy átutalásnál), akkor árulja tovább. A legtöbb helyen pl. objekíveknél, gépvázaknál kérik feltüntetni már a hirdetésben is a gyártási számot, nem véletlenül.
Szerk.: pl. járművet ha vásárolok, előtte printscreenelem a hirdetést, és igyekszem minél többet írásban kommunikálni, ha lehet. Magánszemély esetén ez a jótállás egyébként is egy nehezebb dolog. Nekem volt már olyan problémám korábban (cégtől vásároltam), hogy visszavásároltattam a járművet. Majd évekkel később kiderült, hogy a cég (vagy annak a nevében) többeket átvert, így bekérte a rendőrség az információkat. Szépen megkerestem a biztonsági mentésben, elküldtem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Sony A7II
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest