Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Minimális az eltérés az biztos, talán én inkább a Canont hoznám ki győztesnek, de a 2.8as fényerővel a Sigma igencsak ''jobb''. Valahol találtam egy korrekt, tesztképekkel alátámasztott orosz, vagy lengyel oldalt, ott a Sigma képei kicsit mosottabbak voltak mint a Canoné, de f/5.6-tól meg nem mondaná senki meik a jobb. Rekeszelve pedig a Canon hamarabb kezdett lágyulni. Mindegy, a lényeg, én már eldöntöttem, hogy Sigmapárti leszek.
Hydra #67: Azért van benne igazság, lásd a fenti 2 obit. Szétolvastam minden tesztet amit találtam, néztem korrekt képeket is (bár ez nem meggyőző, jobb lenne ha valaki itt használná, és belinkelne egyet kettőt) és a Sigma van olyan jó mint a Canon, persze olcsóbban. Na mindegy, ne rágjuk ezt tovább...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest