- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Pedig az ezer éves M42-es cuccokal ez így megy, hogy meg kell nézni mielőtt megveszed. Annyit pedig csak tudsz, mik voltak régen jók nem? Pentacon, Vivitar, Zeiss, Chinon, de ezeket már ismerned kéne. Amiről pedig még nem hallottál, és olcsó, az biztos nem azért van, mert mindenki azt keresi és azt isteníti. Pl. a Mirandáról sem tudtam semmit míg meg nem vetted. Talán nem véletlenül.
Mod: Cosinát láttam már nagyon jót, és nagyon rosszat is. Ami múltkor a kezemben volt, 2.8-on olyat művelt amit nem neveznék rajzolatnak, még festménynek sem. Még F8on sem ért el egy jónak mondható szintet.. De nem általánosítok, mert eddig csak 2 volt a kezemben, egy nagyon jó és egy pocsék. Nameg nem tudom 2x-ezőt gyártottak-e.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest