Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Pedig az ezer éves M42-es cuccokal ez így megy, hogy meg kell nézni mielőtt megveszed. Annyit pedig csak tudsz, mik voltak régen jók nem? Pentacon, Vivitar, Zeiss, Chinon, de ezeket már ismerned kéne. Amiről pedig még nem hallottál, és olcsó, az biztos nem azért van, mert mindenki azt keresi és azt isteníti. Pl. a Mirandáról sem tudtam semmit míg meg nem vetted. Talán nem véletlenül.
Mod: Cosinát láttam már nagyon jót, és nagyon rosszat is. Ami múltkor a kezemben volt, 2.8-on olyat művelt amit nem neveznék rajzolatnak, még festménynek sem. Még F8on sem ért el egy jónak mondható szintet.. De nem általánosítok, mert eddig csak 2 volt a kezemben, egy nagyon jó és egy pocsék. Nameg nem tudom 2x-ezőt gyártottak-e.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest