Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Pedig az ezer éves M42-es cuccokal ez így megy, hogy meg kell nézni mielőtt megveszed. Annyit pedig csak tudsz, mik voltak régen jók nem? Pentacon, Vivitar, Zeiss, Chinon, de ezeket már ismerned kéne. Amiről pedig még nem hallottál, és olcsó, az biztos nem azért van, mert mindenki azt keresi és azt isteníti. Pl. a Mirandáról sem tudtam semmit míg meg nem vetted. Talán nem véletlenül.
Mod: Cosinát láttam már nagyon jót, és nagyon rosszat is. Ami múltkor a kezemben volt, 2.8-on olyat művelt amit nem neveznék rajzolatnak, még festménynek sem. Még F8on sem ért el egy jónak mondható szintet.. De nem általánosítok, mert eddig csak 2 volt a kezemben, egy nagyon jó és egy pocsék. Nameg nem tudom 2x-ezőt gyártottak-e.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs