Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Ilidzser #18406 üzenetére

    1 vélemény:

    - 70-200 VC sokkal jobb fókusz (pontosságra is), mint a VC nélküli zümmögő motoros elődnél, de így sem Nikkor/Canon szint. De ez normális. A lényeg, hogy jobb, kevesebbet tévesztget. Képre kb. Sigma, a szélek jobbak talán kicsit. Viszont itt is egy kétszerezővel már középkategóriára lágyul a kép 200-on (azaz 400-on). Focus shift-es obi a VC-s Tami (és az OS-es Sigma is), míg a VC nélküli 70-200 Tami nem shift-es.

    - 24-70 focus shift-es, amúgy karc mint az állat és 10-ből 8-at tévesztget stúdiós világítási körülmények között (azaz beltérben, ahol közepes a fényerősség). Kifejezetten rossz fényviszonyok között még tovább viszont nem romlik, én így tapasztaltam. Alvó macskát gyenge lámpafénynél este meglőve kb. ugyanez a találati arány így érzésre. Néha a közelebb eső szeme helyett a hátsóra, vagy az orrnyergére ment a fókusz. Napfényben, szabad téren 10/10, szépen találgat. (Találkoztam eltérő véleménnyel is, de ott sztem a váz is ludas). A sajátomat majdnem eladtam pár napja (még 1 éven belül van garanciában és az 5 év is aktiválva). Aztán lebeszéltek róla és jujuj, nagyon nem bánom, hogy tartom. :N Mocsok jó képe van, persze talál rajta hibát az ember így is, nézegeti, morog, morog, aztán felcsavar 4-5 másik standard zoomot, használgatja őket kicsit és sírja vissza a Tamit. Én így jártam. :D Tartom míg meg nem hal. :K

    Gar nélkül egyiket sem venném. Háklis obik, jusztíroztatni kellhet őket utólag. Nem mindet, csak akkor tudd, mit nézel rajta vételkor és ha jó, jó, aztán ima, hogy olyan is maradjon.

Új hozzászólás Aktív témák