- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Szerintem nem fogod megbánni, fotónyomtatásra kiváló készülék, de legalább hetente 1X kapocsold be, mégha nem is nyomtatsz vele, kár lenne érte ha beszáradna! De egyre figyelj, gyárilag a nyomtatóhoz adott patronok, nem teljes töltésűek (és ez nam csak a Canonnál van így), tehát ha hamarabb kifogynának mint számítanál rá, akkor ne a nyomtatót hibáztasd, (hogy pazarolja a festéket). Én nyomtattam fotókat utánygyártott patronnal is, vannak közöttük több évesek, és szinte semmi fakulást nem lehet rajtuk látni, pedig rendszeresen éri a fény, (igaz nem napfény mert az kifakít mindent nem csak a fotókat)! Most is u.gy. festékkel használom, egy patron utántöltése, kb 80Ft-ra jön ki.
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
-
atala
addikt
Azokkal elég sok a baj, ahogy olvasom. Nekem nem volt, de sok rosszat hallottam róla. Tintafolyás, levegősödés...stb. Arról nem is beszélve, hogy abba is csak utángyártott tintát tudsz bele tenni, ami nem igazán ajánlott fotókhoz.
Ha nagyon spórolni akarsz, és eredeti tintát akarsz még használni, akkor vegyél egy olyan epson nyomtatót, ami 6 színű dye, azaz víz alapú tintát használ, és lehet hozzá venni üres tölthető patronokat. Ebbe az üres patronba aztán bele töltöd az L800-hoz való tintát. Így 10 Ft-ból kinyomtatsz egy 10x15-ös képet eredeti tintával.
Én ezt nem próbáltam, de működnie kell. -
atala
addikt
A fotókhoz felejtsd el az utnángyártott, vagy utántöltött patront. Ha egy évben egyszer veszed elő pár órára, sokáig jó, de ha folyamatosan fény éri, pár hét, és nem sok mindent látsz belőle.
30-40e-ért meg nem kapsz olyan nyomtatót, amihez olcsó az eredeti tinta. Epson L800 amihez nagyon olcsó az eredeti tinta, de a készülék elég húzós 100e körül van. Cserébe a 100e-ért alapból ki tudsz nyomtatni 1800 db 10x15-ös képet. Ez nem tud wifit.
Viszonylag olcsó (50e) az epson wp-4025dw, ami pigmentes tintát használ ami garantálja hogy 50 év múlva is ugyan úgy nézzen ki a fotó. Van benne wifi, és LAN hálózat. A patron 8e Ft a 21 ml-es. Viszont így is 58 Ft-ra jön ki egy 10x15-ös fotó. Esetleg tehetsz bele utángyártott pigmentes tintát, ami ezerszer jobb mint az utángyártott víz alapú tinták.Még ha jól emlékszem, ajánlottak itt HP gépet amihez elég jó árban van az eredeti patron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-book olvasók
- Minden ami hőszivattyú
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eFootball
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- Xbox One
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.