Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Akadt egy gondom. Van egy új Canon Pixma MP550-es nyomtatóm. Ehhez 5 féle patron kell (1 vastag fekete, meg 4 vékony különbüző színű:fekete-sárga-piros-kék), mind az ötből simát adtak hozzá. De én vettem utángyártottat, és csak azt akarok benne használni, mert így olcsóbb. Az a gondom, hogy csak 4 utángyártott volt, az ötödikhez, a vastag feketéhez nem mondták, hogy van utángyártott, ezért nem vettem.* Beüzemeltük a nyomtatót, a 4 utángyártottat beleraktuk, de az egyik hely üres maradt ugyebár... és most azt írja, hogy nem tudja felismerni a patront. Gondolom amiatt, hogy az egyik hiányzik. De akkor mit csináljak? Lehet hogy a vastag feketéből nincs is utángyártott. Rakjam be a simát? De utángyártott és sima egyszerre nem lehet bent, gondolom..
Segítséget kérnék a hozzáértőktől, mert nagyon fontos és sürgős lenne!
*Tehát a 4 színesből van utángyártottam és simám is, de a vastag feketéből csak simám van. Utángyártott van egyáltalán a vastag fekete fajtából? És ha nincs akkor mi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest