- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Final Fantasy-re fókuszál a friss Arc meghajtó
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LG LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz Tamás9x #66296 üzenetére
@Drughi
Vegtelenul egyszeru.Csak mondd meg nekik, hogy most egy kicsit be lesznek zarva otthonra.
2 beleegyezo utan kinyithatjak az erkelyajtot
4 beleegyezo utan mar a belso kertjukbe is kimehetnek
6 utan tarthatnak a folyoson lagzit
8 utan meg levagod a lakatot a bejarati ajtorol[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Sanyi52 #66297 üzenetére
Na erre kíváncsi lennék a mi lépcsőházunkba
Nálunk már működik egy térfigyelő rendszer, csak Marika néninek hívják
Én tuti nem tudnék 20 ember torkán lenyomni egy ilyet, ha meg még fizetni is kellene érte, akkor főleg nem. 2 évbe tellett, mire a kaputelefonokat sikerült lecseréltetni, mert "minek az"...
-
Janaboy
veterán
-
Tamás9x
őstag
Segítsetek kérlek.
Társasházba biztonsági kamera rendszer kiépítéséhez szükséges beleegyezőnyilatkozatot szeretnék szerkeszteni, létezik erre jogilag friss nyomtatvány? 8 lakó.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Bérelhető emelőkosár as autót keresek tuja sor nyírására. Valakinek van tapasztalata?
Köszönöm
-
jlaci74
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #66290 üzenetére
http://www.aksibolt.hu/
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Autóklíma feltöltés, fertőtlenítés Nyíregy környékén kit ajánlanátok ?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
levi1108
aktív tag
HP laptop eladó
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
jaaman
tag
Esetleg ha érdekel valaki egy jó digitális fényképezőgép!
[link]''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
betyarr
veterán
építőiparban van valaki otthon közülünk?egy építtetőt szeretnék leinformálni,hogy milyen minőségben dolgozik.privátban írjon már rám valaki,ha tud ebben segíteni!köszi!
-
Archttila
veterán
-
ttpityu
csendes tag
válasz Archttila #66282 üzenetére
Szia
Nekem onnan, az Aliról van, már több, mint egy éve használom. Eleinte furcsa volt, de miután megszoktam, nagyon kényelmes. A megbízhatóbb eladók közül a legolcsóbbat választottam, egy noname. De nem bántam meg, és ha legközelebb vennem kell, akkor is ilyet fogok venni. -
Archttila
veterán
Valaki rendelt már Ali-rol vertical mouse-t? Ha igen legyen szíves írja már meg a tapasztalatait.
Persze nyílván nem egy Logi szint de töredékáron webet klattyingatni akár még jó is lehet.Nah meg különben is, ha nem muszáj nem veszek már méregdrága QC-t hírből sem látott termékeket. Volt már elég...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
DonThomasino
veterán
válasz DonThomasino #66280 üzenetére
Nálam helyre állt.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Janaboy
veterán
válasz DonThomasino #66276 üzenetére
De amugy ha dns probléma, probáltátok a google dns-vel?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
nagyúr
válasz DonThomasino #66270 üzenetére
Megerősítem, egyik könyvelő céges ügyfelem már 8 előtt hívott, hogy nincs net.
DNS problémának tűnik, mert IP-t kapsz amúgy.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #66266 üzenetére
Nálam szakadozik folyamatosan, de végre sikerült elérnem, hogy kijöjjenek. Vicc az egész, érdekes csak azóta van ez amióta Voda a szolgáltató.
-
DonThomasino
veterán
Most hívtam őket.
Belvárosban, központi hiba van, egyáltalán nincs net,
nem tudják mikor áll helyre egyenlőre." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
vlevi
nagyúr
Én is kb 2 hete váltottam gigabites vodára, de szerencsére nálam jól működik.
Amikor mérem, akkor a letöltés mindíg 900fölött van, felfelé 40 környéke.
De nem szoktam méregetni, mert nem veszem észre, hogy lassú lenne, csak olyankor nézek rá, amikor valaki rákérdez. -
szabonagyur
félisten
Itt sem jobb.
Vagy 2 hete váltottam a gigabites csomagra, a feltöltés több lett 22-40 körüli de a letöltés ugyanaz a vicc.
-
szasanyi
félisten
Maga a fogyasztóvédelem sem tud, akkor a topik mit tudna tenni? Ha nem az vagy nem úgy történik a netes vásárlás során ahogy kellene, az nagy szívás és senki nem tud érdemi segítséget adni. Csak levelezés, telefonálgatás kvázi szarakodás marad, és abban lehet reménykedni, hogy ezzel előbb-utóbb céltér az ember. Hacsak nem haladja meg az érték a bűncselekményi értékhatárt, és/vagy nincs több hasonlóan póruljárt ember mert az esetben még lehetséges egy bűntetőeljárás kezdeményezése.
És még 1 "közérdekű" infó, amit személyes tapasztaltam meg (persze, ki más ): az eMAG sok terméknél nem tűnteti fel a garancia időt, amit vagyaz alap 1év (mind1 mennyibe kerül) vagy 0 azaz nincs (céges vásárlás esetében ez is lehet!, bár arra nem válaszoltak milyen jogszabályt ismernek ami alapján ezt megtehetik ). Tehát ha vki vásárolna olyan terméket ahol nincs, javaslom telefonon előre pontosítson nehogy meglepetés érje!
Ez az ország nagyon sok - és úgy tűnik egyre több - tekintetben egy rossz vicc.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
DonThomasino
veterán
Upc-voda net csak nálam sz@rozik ?
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Igen, már emlékszem a szekelyvill-re (kalocsai kis cég valójában, bár a megnevezése alapján erdélyi cégre gondoltam). Az emag-nál úgy ca. 900 Ft volt a szállítási díj feltüntetve, de utána nézve (akkor még volt NET-es honlapjuk) közvetlenül e cég szállítási feltételeinél úgy ca. a dupláját írták. Le is mondtam, hogy onnan vásároljak, közvetve pedig nem akartam. A te esetedet nézve jól jártam, utólag úgy gondolom.
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66260 üzenetére
Igen, felvettem, hívtam, nem vették fel a nap folyamán, ezért írtam emailt is nekik. Amire nem jött válasz.
Én azért írtam ide, mert ki voltam akadva erre az Emagra (hiszen ők is egyből lepasszoltak). Kíváncsi voltam, hogy járt-e így valaki és hogy oldotta meg, ha sikerült.szabonagyur
Ezek alapján egy éve nem lépett be a vaterára.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Mondjuk a cég fent van vaterán és eléggé jó értékelése is van
szekelyvill (25644) 99.98% felhasználó összefoglaló oldalaEz alapján nem tűnik feltétlenül kóklernek, az elérhetőség meg olyan amilyen, szinte minden céget hivogatni kell.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #66259 üzenetére
Nem is írtam ilyet. Azt írtam hogy a fogyasztóvédelmi topicban érdeklődjön. Nem ismerjük pontosan az idevonatkozó jogszabályokat. Ott többen igen. Lehet lenne jogalapja annak is hogy az Emagnál/-nak reklamáljon. Passz.
De egyébként próbálta a kapcsolatot felvenni, mert mint írta: "A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig."
Ennek tükrében viszont miért is ne "fogyasztóvéelmiznék" ? -
szabonagyur
félisten
válasz pigmeus #66258 üzenetére
Nem a számlára gondoltam hanem, hogy rendeléskor is fel volt tüntetve, hogy ettől a cégtől veszed.
Felvetted vele a kapcsolatot? Mert ennyi lenne a dolgod egyelőre.
Telefonszám: +3678 464 547, +3670 623 48 28
Email: szekelyvill@gmail.com[Székelyvill Emag ASZF] itt le van írva, hogy tudod intézni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Egyelőre szerintem itt még felesleges fogyasztóvédelmezni.
Van egy eladó akivel fel kell venni a kapcsolatot. Ez még nem sikerült (vagy nem is próbálta meg, így nincs semmi alap arra, hogy menjen a cirkusz idő előtt.
Ha eladó a kapcsolat felvétele után nem akarja cserélni/pénzt vissza adni akkor lehet fogyasztó védelmezni.
Azért ha belegondoltok egyelőre semmi extra nincs a dologban.
Megrendelt egy terméket emagon keresztül és nem a várt jött. Más szolgáltatónál is megesik. Emag ASZF leírja, hogy a közvetlen eladóval kell felvenni a kapcsolatot, ő sem tud mit tenni hiszen piactérként működik csak, felületet biztosítés (kb mint egy vatera).
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66256 üzenetére
Be volt csomagolva és a számla is belül volt. Kívül a kedvezményezett és a fizetési maradék volt feltüntetve.
Székely Balázs EV - Szekelyvill-nek nevezi a forgalmazót az Emag.
embe
Köszi -
embe
nagyúr
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Esetleg fuss egy kört a fogyasztóvédelmi topicban , hátha tudnak használható infóval szolgálni!
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66253 üzenetére
nem is vártam el. Köszi
Sanyi52
Itt nem az a gondom, hogy olcsóbban is vehettem volna, hanem, hogy nem azt kaptam amit az Emag weboldalán hirdet. Kép leírás csak tájékoztatás az emag szerint.. De a paraméterek és a gyártó sem felel meg annak, mint amit kaptam.
AZ ASZFben nincs szó hibás teljesítésről. És weboldalja sincs az adott cégnek. Egyedül az elállásról, illetve a kellékszavatosságról ír itt az Emag weboldalán.
A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66252 üzenetére
Sajnos csak az emag oldalán hirdetett rendszeren keresztül vetted, meg kellett volna nézned a konkrét eladó weboldalát és attól közvetlenül rendelned, még olcsóbb is lehetett volna. Én már jártam így.
Az emag mindig írja, hogy csak társoldal és a forrásoldal webáruházat is feltünteti, de annak az ÁSZF-je már más feltételt is feltüntethet, sőt.
Lehet ez becsapás, de az emag is szereti népszerűsíteni magát a társoldalakkal, mert több a hirdetett áru és jó árviszonyokkal. -
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66251 üzenetére
Annyiban van még egy kis csavar, hogy emag utalvánnyal fizettem, így azt szeretném majd természetesen visszakapni, a másik része ment utalással. Szóval így vagy úgy de kell az emag is szerintem.
-
pigmeus
tag
-
sirály69
őstag
válasz pigmeus #66246 üzenetére
Nekem volt hasonló gondom!
Nem sikerült elérnem az eladót és felhívtam az emag ügyfélszolgálatát és elpanaszoltam, hogy elérhetetlen a cég.
Másnap írtak az emagtól, hogy elérték a céget és elintézték, hogy cserélik a terméket.
Igaz, hogy kb 2 hét alatt, de megvolt a csere...
Ui: lengyel cég volt, magyar telefonszámmal....[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66242 üzenetére
Ja igen a másik, hogy a rendelt termék Möller Verke, erre kaptam egy Hydraulik Jack nevűt ergó már a gyártó is változtatható XD Még a gyártó sem ugyanaz, mint amit ott írnak... Ez azért már csak valami? Így akkor én is indítok webshopot... hát leírásban szerepel, hogy bármit küldhetek.. ez csak info ami itt van.. gyártó is változhat.. apple helyett Apfel..
Felháborodásom nem neked szól.[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66242 üzenetére
De nem csak a képen hanem a leírásban is benne van. Egy kocsiemelőt vettem. Csak így kb átvertek vagy 10 ezerrel ahogy nézem. Mert én értem, hogy a paraméterekért nem vállal felsőséget, de hát akkor most mi van?
A pénzt meg elvették.... -
szabonagyur
félisten
válasz DonThomasino #66241 üzenetére
Megilleti de ugyebár az eMag csak egy köztes rendszert biztosít ilyenkor.
-
szabonagyur
félisten
válasz pigmeus #66238 üzenetére
Mit vettél és mit küldtek? A képekért alap esetben nem vállalnak felelősséget, ez ASZF-ben is benne kell,hogy legyen.
ASZF-ben benne van az is, hogy ha nem eMag forgalomazottt a cucc akkor nem rajtuk keresztül tudod visszaküldeni.
Tudnivalók az egyszerű visszaküldéshez:
Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Termék-visszaküldési űrlapot. Önnek lehetősége van visszaküldeni a Divat kategóriában található, eMAG Marketplace partner által forgalmazott termékeket is, ugyancsak az alábbi Termék-visszaküldési űrlap segítségével. A többi, eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetén a visszaküldés menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.ASZF-ben leírtak az Emag által forgalmazott illetve csak partnert által forgalmazott termékekre vonatkozóan:
Az eMAG oldalán megjelenő termékek az alábbi két típusba tartozhatnak:
1. eMAG által forgalmazott – a terméket közvetlenül az eMAG-ot üzemeltető cég, a EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. forgalmazza. Ezekre a termékekre minden olyan szolgáltatás érvényes, amely az eMAG rendszerében elérhető.
2. X partner által értékesített és szállított termék – a terméket X partnerünk értékesíti. Az eladó az eMAG Marketplace tagja, akinek szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük. Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki a terméket az összes – törvény által előírt – papírjával (számla, garancia, stb.) együtt szállítja ki Önnek.
A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek partnerenként különbözhetnek. Fontos, hogy ezek nem egyeznek meg az eMAG által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan alkalmazott gyakorlattal. A vonatkozó kondíciókat minden esetben megtalálja az adott partner oldalán.Sajnos bármennyire is fáj, le van írva feketén fehéren és ezt követik is, teljesen szabályosan. Ezeket a regisztáráció sorn elfogadod még ha nem is olvasod el.
-
szasanyi
félisten
További eladó új és bontatlan hardverek:
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
pigmeus
tag
Hm, most akkor ilyenkor mi van? Te hogy járnál el? Írok akkor a vállalkozónak is, hogy el akarok állni. De pl a felületen tudom kérni a visszaszállítást. Vagy ezt is ilyenkor magamnak kell intézni?
De ez nettó baromság, minden az emag felületén megy Még a fizetés is.. Szerintem ez ilyenkor igenis az ő saruk is, ha szar a partner. Vagy akkor irányítson át arra az oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz pigmeus #66236 üzenetére
Már szívtam ezzel én is korábban. Nekem az volt a gondom, hogy hülye számlát állítottak ki. Csak a név stimmelt, és valami dunántúli címet írtak rá.
Nem tudtam velük kommunikálni. Az Emag széttette a kezét - nem tőlük vettem mondták.
Végül mivel annyira nem volt fontos a számla, elengedtem.De valami történt az unióban, mert Németországban egy ilyen eset miatt hoztak egy olyan rendeletet - tudtommal - hogy az a felelős akinek a felületén történik az árusítás.
Szó volt róla hogy ezt kiterjesztik az unióra is, mint egységes jogszabályt.Ja bocs! Az Unióra... , nem Magyarországra.
-
Per Me
tag
válasz pigmeus #66234 üzenetére
Ezért kell óvatosan, vagy egyáltalán nem vásárolni az eMAG-tól. Tapasztalatom szerint eladásig néznek ki korrektnek. "Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján."
-
pigmeus
tag
Nem tudom, hogy ti ilyenkor mit tennétek? Rendeltem egy terméket emagon keresztül, más a forgalmazó. Na de nem a képeken és az ott leírtaknak megfelelő árut küldték el. Erre felhívtam az emagot aki elvileg jelezte ezt a panaszt az eladónak, meg adtak telefonszámot, de az meg nem veszi fel. De most ilyen van? Azt mondja nekem az emagos, hogy vegyem fel az eladóval a kapcsolatot, mert ezt nekem kellene lerendezni vele. De ilyenkor mégis mi a felállás, ha egyszer az emag rendszerén vettem? Nem rajtuk kellene intézni? Arra gondoltam, hogy ha nem veszik fel a telefont akkor kérem a visszaszállítást.... lol
-
szasanyi
félisten
-
Drughi
addikt
#iskolakezdés ; #tanszer , #tanszercsomag
Kértem ajánlatot az említett cégektől, egyelőre csak a Renomé Print adott, egy első osztályos tanszercsomagra, szigorúan táska, tolltartó, tornazsák stb nélkül: br. 28.000Ft
Hátha valakinek jól jön az infó.
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #66183 üzenetére
Raktam fel még két új hirdetést:
Elektronikai dobozok (4db), 18650 akku tartó (2 db)
HP nyomtató táp (30v)Janaboy
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Keresek MSI Z97-G43-ba valami kis 2 magos LGA1150-es processzort olcsón.
Amiket támogat Pentium G3320,3420,3430, Celeron G1820,G1830, G1840 stb.
Nincs valakinek elfekvőben?
Köszönöm!My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
myk74
senior tag
válasz DonThomasino #66223 üzenetére
Adtak tanácsot, nyúlfarknyit, csak amit kötelező.
Szomorúság ami ott megy.Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
válasz DonThomasino #66221 üzenetére
Köszönöm, sajnos a kórházat kihagynám. Voltam, katasztrófa ami ott megy.....
Nincs kéz Nincs csoki!
-
embe
nagyúr
Egy Xiaomi Poco X3 Pro vadi új eladó. Érdeklődni privátban. Köszi!
-
myk74
senior tag
válasz DonThomasino #66218 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod.
Nem igazán vagyok otthon a témában.Személyre szabott étrend összeállítás lenne a fontos, doki már letudva.Nincs kéz Nincs csoki!
-
DonThomasino
veterán
Ha jól tudom a dietetikus nem orvos, hanem táplálkozással foglalkozó szakember.
Ő is tud segíteni étrendben.Ha orvost szeretnél, az diabetológus szakorvos aki kimondottan
cukorbetegséggel foglalkozó orvos.[ Szerkesztve ]
-
myk74
senior tag
Sziasztok! Talán tudtok segíteni. Tudnátok ajánlani dietetikus orvost, akinek van magánrendelése. Cukor problémában kellene segítség, étrend összeállításában.Köszönöm szépen!
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Nerazim
őstag
Udv! En most rendeltem az Automaxrol igaz 4 evszakosat, de eleg friss gyartasu jott es ott volt a legjobb arban. Vredestein Quatrac.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Drughi
addikt
válasz BabMester #66210 üzenetére
Azt Te se gondolod komolyan, hogy így indítanád el a saját gyerekedet elsőbe.
Nyílván ha valami kimarad nem dől össze a világ, de én is az a típus vagyok, hogy inkább kettő legyen mint egy sem, főleg ha a gyerekről van szó.
A középiskola, egyetem az más. Mondjuk akkoriban még nem volt iPad, max buta telefon -
BabMester
senior tag
-
Drughi
addikt
válasz konci79 #66208 üzenetére
Nekünk se a közelség miatt lett a Kazinczy, de útba esik. A jövőben ha költözés összejön, akkor is útba esik majd.
Április 1X-én voltunk beiratkozni, ma küldték postán a listát. Így lazán összeadva a dolgokat 40-50e ft körüli cuccot kell megvenni + iskolatáska, tornazsák, tolltartó stb. -
Drughi
addikt
válasz Misi 007 #66204 üzenetére
BHPgumi.hu (nyíregyházi cég)
2x vettem gumit tőlük, friss gyártásúak voltak, így ajánlott részemről. Marso-t is érdemes megnézni, mert jó áraik szoktak lenni.
A kis gumisok álltalában drágábbak, mert nincs akkora kedvezményük, mint a nagyoknak.
Hreskó Janit (Pazonyi út _ Hreskó Kft) meg lehet kérdezni, 1x vettem ott Hankook télit, azt pl ő adta a legjobb áron. -
Misi 007
őstag
Személyautóra, Nyíregyen, esetleg kicsit távolabb, hol érdemes nyári gumit venni? Ha tud valaki kedvezményt, esetleg van ismerőse valahol, privátban is írhat.
-
Drughi
addikt
Iskolakezdéshez hol érdemes bevásárolni?
A gyerkőc kezdi a sulit, kijött egy laza 3 oldalas lista, hogy mit kell venni. -
Tothgera30
Ármester
Esetleg valakit érdekel-e egy Intel Pentium G3220T processzor (2x2,6Ghz, 35w TDP, LGA1150) [link]? Ideális HTPC vagy passzív/fanless mini PC építéséhez. Egy pakk Staropramen fejében vihető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 7420,14",2 az 1-ben,FHD,i7-1185G7,32GB DDR4,1TB SSD,WIN11,TOUCH
- Alkalmi áron Asus Rog Strix Ryzen 7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3070/300Hz kijelző
- Alkalmi áron Asus Rog Strix Ryzen 7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/300Hz kijelző
- Dell Optiplex 7010 SFF/8Gb/HDD
- Kifogástalan Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black egy csomó megvásárolható kiegészítővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest