- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Eladó egy db 10000Ft-os Domino feltöltőkártya.
Akciós készülékhez jár a T-nél,de nincs szükségem rá.
Ár:8.5000FtBack to the future
-
myk74
senior tag
válasz Kvelstadt #31046 üzenetére
1 éve szinte minden nap keresztül tekerek a bujtoson melóba,és még nem kaptam defektet!
Szerencsém volt,pedig tele van a salak apró kis éles kavicsokkal.Tegnap előtt vihar után majdnem kiöntött a kis patak a bujtoson a sétány mellett[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #31044 üzenetére
köztudott hogy ha valahol akkor a bujtosnál tuti defektet kapsz.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
albert8
veterán
válasz Sirandrish #31044 üzenetére
Jaja ott vigyázni kell Nemhogy a kavicsokra, mert azok is elég szarul vannak elszórva, hanem még néha üveg is van, amit b@sznak felszedni. Hétfőn bele is futottam, de nem lett semmi szerencsére.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Sirandrish
legenda
válasz albert8 #31041 üzenetére
Pedig ott feszített
Az a durva hogy oda-vissza végigmentünk az erdőn, ráadásul mivel elég jóféle az út bőven tartottuk a 15km/h-t..semmi gáz..hazafelé a bújtosnál megálltunk egy cigire és bakker defekt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Teejay83
tag
Toshiba Hayabusa 8 Gb pendrive FEHÉR 2300 ft
Toshiba Hayabusa 16 Gb pendrive FEHÉR 3200 ft
TRANSCEND JETFLASH 730 USB 3.0 16GB pendrive fehér Read: 75Mb/s write: 12Mb/s 3900 ftBontatlanok
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
diablo1984
veterán
Eladó Passat kombi
Eladó:
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db -
albert8
veterán
válasz Kvelstadt #31038 üzenetére
Nincs mit. Ma kicsit sáros volt a tegnapi eső miatt, de én igy is szeretem, jó néha trancsiirozni.
Most értem én is nemrég vissza, de nem láttam a csoda bicajod.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz albert8 #30976 üzenetére
Szeretném megköszönni az útvonalötletet!
Ma voltunk asszonnyal az erdőbe és valami nagyon szuper!
Ahhoz képest hogy földút..komolyan mondom jobb a minősége mint sok járdának vagy "kerékpárútnak"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz szoki007 #31035 üzenetére
láttam hogy árulják ezt 16ért is de annak doboza meg mindene van. szóval én persze hogy nem kérek érte annyit.
bővebb típus alatt mit értesz?
rádugtam gépre, azt íra 1 gigás. van ebből egy gigás vagy valamit benéztem? mert mikor rákerestem két gigásokat láttam mindenhol."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
lakisoft
veterán
Keresek HD6570 2Gb-s VGA-t.
- Árad -
-
wwhy
veterán
Keresek alaplap+CPU+ 2GB RAM-ot.
Keret: max. 10e.Keresek 10 MOL pontot is csak ma és holnap.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
SG3rg0
őstag
Megtörtént a magas szintű bejelentés a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről ! (Videóval)
[link] -
Kvelstadt
veterán
eladó egy ipod shufle.
sajnos nincs hozzá sem doboz se semmi ami járna. csak a gyári fehér adatkábel.
ez esetben is csak személyesen árulom nyíregyháza területén.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Golyo69
senior tag
Sony Xperia Sola
Dual Core 2X1 GHZ
5MP Kamera, NFC, DLNA, stb.
1 Éves, gyári fólia a kijelzőn, Telenor Függő!
1 év garancia!
Számlával, minden tartozékával eladó! Android 4.0.4Ár: 32990! A fórum tagjainak
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Tothgera30
Ármester
Eladó Lux Pro E27-es LED izzó!
54db SMD LED-el
230V
3W
Meleg fehér
E27-es foglalatba (normál lámpafoglalat)Ár: 1000Ft
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lakisoft
veterán
3m USB printer kábel - 0,5k/db
LPT nyomtató kábel - 0,5k/db
USB hangkártya - 0,55k/db
Bluetooth adapter - 0,55k /db
OBD2 bluetooth autódiagnosztika - 4,5k/db
MicroSD Kártyaolvasó 0,2k/db- Árad -
-
Teejay83
tag
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
E1even
senior tag
válasz boxos23 #31016 üzenetére
Egy alig használt, még iPon garis Coolink Swif2 120P megfelelne? 1800 Ft lenne.
Van hozzá fasza kis Silverstone mágneses porszűrőm 800 Ft-ért. A kettőt együtt odaadom 2400 Ft-ért (1,8k + 0,6k).Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
dAnky
aktív tag
nem tudjátok hogy kerékpárra 26-os gumiból 3.0-ásat hol kapok nyiregyen? kalót kivéve mert elutazott 10 napra. Nekem meg leeresztett a belsőm.
-
Golyo69
senior tag
Eladó egy Sony Xperia Sola ! 1 éves a készülék, tokban hordva!
Telenor függő! 1 év garancia! Gyári fólia a kijelzőn, minden tartozékával,számlával! 2 smart tag!Eladás oka: Lecseréltem egy Lumia 620-ra
Ár: 35000 HUF!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
wwhy
veterán
Független USB modem/stick-je kölcsönbe van valakinek?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
quby
őstag
Szaisztok!
Keresek 1333 DDR3 notiramot 2 vagy 4GB-t (2x2 nem jó) Priviben. És ha lehet minnél hamarabb.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Arkar
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy eladó HP LaserJet 1100 lézernyomtató az privátban keressen!
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Teejay83
tag
Toshiba Hayabusa 8 Gb pendrive FEHÉR 2300 ft
Toshiba Hayabusa 16 Gb pendrive FEHÉR 3200 ft
TRANSCEND JETFLASH 730 USB 3.0 16GB pendrive fehér Read: 75Mb/s write: 12Mb/s 3900 ftBontatlanok
-
Teejay83
tag
DELL Latitude D630 üzleti notebook
Szép hibátlan állapotban!!
Nagy teljesítményű akksivalSpecifikációk:
proci: Intel Core 2 Duo T9300 2.5Ghz 6MB L2 cache!
mem: 2GB DDR2 RAM
HDD: 80Gb seagate
ODD: DVD író
video: NVIDIA® Quadro NVS 135M 256Mb
kijelző: WXGA+ 14" matt 1440x900
gigabit LAN
wifi
bluetooth
touchpad+trackpoint
magyar billentyűzet
56k modem
Firewire
4 db USB 2.0
ujjlenyomat olvasó
TPM chip
smart card olvasó
3G előkészítés
jó 9 cellás aksi(lsd.képeknél)44900 ft
[link][link][link][link][link]battery
16Gb-os sandisk Cruzer Glide pendrive bontatlan 3290 ft
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz andyTM #31004 üzenetére
erről lenne szó. itt minden adat fel van elvileg tüntetve
a probléma olyan szintű hogy mind1 melyik irányba forgatom el olyan szinten rossz az érintkezése hogy 1 hajszálnyit is arrébb moccan ( 1 bukkanó ) abban a pillanatban lekapcsol. Gyakorlatilag most nem is tudom használni. Viszont kidobni nem szeretném mert drága pénz volt
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Nekem van egy bicaj elso lampam, erintkezesi hibas lehet. Valaki megtudja oldani? 1-2sort fizetek erte
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #31001 üzenetére
Engem érdekelne de olyan sok pénzet sosenem láttam...szerintem nemisis létezik csak kanyizol itten
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest