Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
-
SipiBcs
őstag
Rózsaszín?? Előttem a kép, hogy járókerettel, babaszínű mamuszban, tütüben felsorakoztok az m4-ekkel, ak-kal!
Kívülről nézve annyit belevauznék, hogy ha valamit túl komolyan vesz a csapat egyik fele, a másik része pedig ellazázza.... az tutti széthúzáshoz vezet!
Én CSAK hozzátok járok SD-zni, 1ébként meg koth, sab a favorit. Nálatok jó a hangulat, erős az ellen.... és nincs anyázás... Csak tényleg ritkán és kevesen vannak, de mellé kell tennem, ha nem a megszokott arcokat látom, nem is töltök sok időt fennt a szerón!
Maradjon meg együtt a csapat és ha nem megy, ne erőltessétek a pro dolgot, mert csak civakodás lesz belőle!
Tisztelettel:
S!pi
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest