- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
-
-
-
Sirandrish
legenda
nemtudom miért szar a cod4 multi...szerintm kurajó..a hibáival együtt...
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #4890 üzenetére
Mi régen jártunk 2 haverral egy kocsmába és ott azon kisérleteztünk hogy kiivott poharakból tele tudunk-e rakni egy asztalt ugy hogy semmi nem férjen..első próbába még volt söröskorsó is meg üveg stb..aztán már arra gyurtunk hogy csak feles pharakból legyen szartig..már majdnem sikerült is mikor kb a 67ik körnél beszólt a pultos mami hogy ha innánk még akkor vigyük vissza a poharakat mert elfogyott
Ezzel csak azt akartam mondani hogy kisérletezni jóóó
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4392 üzenetére
nah most nem nevezz már folyamatosan hazugnak...
Én,Tomi,Booz,Napster és te...5v5 war...Backlot az ellenfél mapja...18.kör...1 azaz egy Frag a neved melett...az emlitett 4 emberből bármelyiket megkérdezheted
a Másik..rémlik nekem még olyan is ahol Pyros és Ovecs meg még azthiszem Booz is ottvolt..Karentán map...Ovecs magasan a legjobb volt (gondolok itt a killre meg a pontra) és őt is csak folyamatosan lebasztad hogy rambózik(meg persze mindenki mást)...pedig ha valami...akkor 15kör alatt 25ellen kiiktatása igenis a csapat érdekeit szolgálta...
Én magamba néztem...amiket irtam mind igaz...
Én nem szidon a társaimat...ha Blizzes ha nyeves ha csak egy beugró...
Tegnap este nyomtunk egy wart...Force 15kör után 3 fraggel büszkélkedhetett...
És nem azt mondtam hogy elbasztad...hanem megkérdeztem hogy mivan vele miért nem megy.... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
az "EZ CSAK EGY JÁTÉK..." monológodhoz annyit azért hozzáfűznék hogy nem én szoktam lebambázni mindenkit ...
Meg enm én szoktam 5v5-be mondani hogy "elbasztátok" meg "ramboztok"...az hogy te kör vége előtt 30secel még kezdőn vagy nem azt jelenti hogy a többiek basszák el..én soha senki játékát nem ócsárolom...főleg nem mindenkijét a magamén kivül...
Mert szerinted pyrosnak,hunornak,ovecsnek vagy akármelyik NYEV-esnek hogy esik mikor küzd mint a hülye hogy leszedjen 1 embert azért hogy neked könnyeb legyen a plantelés és akkor nem azt mondod hogy majdnem srácok..vagy jó volt az...hanem ennyit kapnak hogy "elbasztátok"?
Szerinted ez a megfelelő hozzállás? én majdnem minden nyert kör után aztmondom hogy szép volt vagy szép volt fiuk...és ha bukunk egy kört akkor nem más baszta el hanem mi..az adott csapat...és akkor még én csinálom az 1 emberi közösséget vagy mit amit mondtál?
Meg azis furi mikor kb így néz ki a rangsor
Pyros 15kill 2 ass 8halál
Ovecs 18kill 0ass 10halál
Hunor 22kill 4ass 6halál
Lorenzo 3kill 0ass 15halálés akkor Te nyögöd be hogy "elbasztátok"...szerinted ugy őszintén ez milyen érzéseket vált ki a hőn szeretett csapatodból?
Szerinted ezt várják tőled??Én nem azt mondom hog rosszul játszol...semmi ilyesmit nem akartam ebből kihozni csak kicsit szálj magadba mielőtt engem becsmérelsz mikor én mindenkit dicsérek mindenkinek megköszönöük mindent...
Nem furcsa...én mindig tudok kivel játszani te szinte sose...
nem előlem menekülnek a csapattársaim!
Nem ellenem akarnak lenni a csapattásaim ha házi WARt nyomunk!Tényleg senkit nem akarok ezzel megbántani...
EGYETLEN NYEV-est SE!!!
Emlékszem hogy ők hányszor befogadtak...egy egy warra...
csak picit szálj magadba Lorenzo és ha ez megvan utánna ócsárold a másikat...
és mégvalami..
Nemtudom te hogy gondolod de a blizz és a nyev 2 külön klán...
az egyiknek én és Tomi (kiflee) vagyunk a liderei..engedd meg lécci hogy mi döntsük el hogy kit veszünk be és hogy akarunk-e CB-re menni...ha mi "vadidegen" emberekkel akarunk CB-re menni akkor azt is tesszük... -
Sirandrish
legenda
nem a NYEVnek cimezen hanem Lorenzonak...
csak ő most valami olyasmit akar mondani hogy az hogy én CB-zek...és ugymond vadidegenekkel vagyok egy klánba ezzel ős vagy a NYEV károsul...Ezért irtam hogy semmi köze hozzá...
Nem is értem mit akar mondani amugy..
ez 2 külön klán..jó néha összejárunk ha egyikből nincs meg a létszám de ezen kivül miközünk egymáshoz mármint klánbéli dolgokban...de komolyan..inkább megbeszélem Boozal hogy lépjen ki és akkor ő is CSAk nyev-es marad nehogymár én huzzam szét a timet..meg ez a megy a harc a keménymaggért...ez is mi?
Ki akart elcsábitani akárkit is?
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
ehhez megint mi közöd?
Ugyértem neked nem mindegy hogy mi Cb-zünk-e vagy sem?
a te timed nem károsul ebben...ezt se értem...milyen vadidegen?
azért jönnek warozni hogy megsimerjük őket..és nem azért hogy jobb legyen a csapat hanem mert kevés az origival rendelkező játékos...és PONT ezért nem lett PH a klán neve hogy ne csak a PH-ról lehessen válogatni..de azthiszem ehhez MEGINTCSAK semmi közöd se neked se a NYEv-nek...
komolyan nem értem mit akarsz ezekkel mondani...Neked PH-s tim kell...csináld..nekünk CB-s tim kell mi azt csináljuk..ha a lista végén founk kullogni akkor ott...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4378 üzenetére
de mond már meg arról én mit tehetek hogy a NYEVesek nem játszanak????
a NYEvtől megkjérdeztem akar-e valaki CB-zni...egyetlenegy ember jött el tőletek aki még amugy mindig aktiv NYEV-es...Milyen 1 emberközpont???
Én általában aktiv vagyok..és játszom a csapatomban...hogy a faszba jön ide a NYEV???
Miköze a 2nek egymáshoz??
Te most komolyan miről beszélsz egyáltalán???az az én hibám hogy Ovecs filmet néz...booz az asszonnyal foglalkozik..gyerpi nincs yako nincs??? hogy jön ide a Blizz vagy akár én??
Hát gondolkodjál már..ez 2 külön klán..és nemhiszem hogy a Blizz bármiféle elszámolnivalóval tartozik felétek és forditva... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4376 üzenetére
LOL..
keversz valakivel drága barátom mert én egész biztosan nem mentem el 6v6ot keresni és mondtam hogy 5v5van csak és te nem vagy Blizzes..ez tuti nem én voltam...azt meg hogy keresel-e egyetlen egyszer kérdeztem meg amikor közelted hogy nemtudsz...nem értem minek ferdited el a valóságot.a PH-t az ölte meg ami most van a NYEvnél..a punny...mivel voltak akik játszottak volna csak nem votl kivel..mindenki menni akart CB-re csak elfelejtettek megjelenni...stb.
Semmit sem áldozok fel..semmit nem döntök el egyedül stb...ez sem igaz..a TGF-et had nyomjam már pls...5-6 ember kevés..kell még 2...ezzel Pl mibajod?
meg kiket keressek ha ne vadidegeneket???
a PH tim mint only PH-s tim már egyszer végetért..rémlik...nem igazán van sok aktiv PH-s cod4 gamer. -
-
Sirandrish
legenda
nem értem..most az a baj hogy morgolódunk?
szerintem mindenki morgolódik...nemtudom..nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel amíg nem írkálják be...TS-en szvsz mondhatják..engem nem zavar...De megint nemtudoom mivan itt..
eddig tök jól megvoltunk együtt...mostmeg megint az van hogy nálunk mindenki bunkó...
nemtudom megint min borult ki a bili de arról szerintem sem én sem a Blizz klán nem tehet hogy a NYEv klánból 2nél több ember mostanában nincs fent és ezért hozzánk csapódnak..
de ha ez ekkora gáz akkor nem kell közösen játszani...sőt Booz is visszamehet csak NYEVesnek..ilyen dolgokon nem akarok és nem is fogok vitatkozni...
az meg hogy kick/jelszócsere melett kurjuk ki a klánokat meg a mi dolgunk...ezért is akarunk CB-zni...ott nem lesz olyan hogy low-ot keresünk és HIGH tim jön mert ott van info a klánról...és ha LOW-ot keresek és 5:0nál még náluk 2ember halt meg 5v5 warba 1szer 2szer valószinüsitem nem low-ok..és akkor ezt akár ugy is fel lehet fogni hogy ők a bunkók...
-
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy hülyeség de asszonynak fontos
IDE
kattolva az utolsó kutyus az enyémi...arra kéne szavazni..a neve pimasz
Ha szavaztok kaptok egy mailt ahol egy linken kell megerősiteni...aki tud szavazzon meg szavaztassonKöszike előre is
-
Sirandrish
legenda
Jah jah..Hunor elküldött pár képet...hát nem egyszerü butitásról van szó..a házfalak üresek..fü is kisebb..lombok a fákon/bokrokon szinte nincseneek is...és ez csak így első ránézésre..biztos tudnék még hiányosságokat találni..
-
Sirandrish
legenda
énis játszottam 4060FPs-el és ugyanugy letudtam lőni az embert..
Ráadásul egyáltalán nem az FPS növekedésről beszélek...nem az a baj hogy 60ról 200FPS-e lesz..hát legyen..én arról beszélek hogy ahhoz a 100+ FPS-hez jónéhány zavaró texturát ő pl nem lát és ezzel tisztességtelen előnyre tesz szert... -
Sirandrish
legenda
Tegnap Forceberg letesztelte hogy ha a textura beállitásoknál levette High-ról lowra az 6 azaz hat fps-t számit...
akkor azért el lehet gondolkodni milyen apró kis elemeket vesz ki az a cfg 100-120FPS-ért...hidd el hogy nem a grafikát butitja lowra hanem szimplán kiveszi az olyan texturákat amik annyira "nem fontosak".
az hogy neked/nektek vagy akárkinek ez nem minősül csalásnak meg elég szomoru... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
sima csunyitás nem okoz 100+ FPS-t és ezt te is nagyon jól tudod..
nekem most fix 125FPS-em van...tudod mi kéne ahhoz hogy fix 250 legyen?
uj VGA...nem lenne elég csunyitani...
a srácnak 40FPS-ről fix125? nevetséges...
tegyük fel High-on játszik...kb mindent lowra kéne huznia ahhoz hogy ez megvalósuljon..és nemhiszem hogy ha valaki inkább Highon játszik fél évig 40-60FPS-el az fél év elteltével leveszi lowra fix125ért egy cfg-vel..nem veszi le lowra?
hát nem...mert kicsit van kül a High meg a low között és gondolom észrevenné hogy ez nem stimmel...akkor mégis mit vesz le? valamit ami a játékban zavarhat...
ha lwon játszik? akkor főleg mit vesz le??? -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4190 üzenetére
én nem akarok bántani senkit...nem akarok itélkezni senki felett...és nem akarok beleszólni senki játékába...
Nem kell magyarázkodni se neked se balinak se kovács józsinak se senkinek..
az se érdekel hogy mit tud a cfg..mi tünik el mi lesz láthatóbb stb...mindenki saját maga dönti el hogy hogy játszik..
Én csak az őszinte véleményetekre vagyok kiváncsi...egy cfg (mindegy hogy mit tartalmaz) ami hoz 100-1xx FPS-t...az csalás?
Mert valjuk be...100 FPS-t az AA se ér árnyékkal együtt se...nem hogy 40ről fix 125re nem dobja fel de még 40-ről 100ra se...ezzel azt akarom mondani hogy nem éppen játékban megengedett dolgokat butit le az 1.000.000%....az hogy a PB és GV nem képes ennek szürésére még nem jelenti azt hogy szabad....szvsz ennyi erővel az AIM mindenki számára skillnövekedést is jelenthet csalásmentesen meret egy normális csitet se a PB se a GV nem szűr ki...Nemtudom hogy asszony notiján elindul-e a game így nem nézem meg a kült mert az én gépemet/profilomat/cfg-met nem gányolom szét ezért az tuti...
és persze fel lehet így is fogni hogy a klánok 99%a cfg-zik..ezt n aláirom...és engem is felhúz ha kilép egy mondjuk 5:10stattal rendelkező egyén majd a kövi mapon már lelőni sem lehet..engem is idegsit mikor nemtudok valakit lelőni holott a "sebzésjelző" már izzik...de valahogy nagy örömmel tölt el amikor nyerek...és bizot vagyok abban hogy jobban örülök az így szerezett győzelmemnek legyen az 10ből 3 mint az agyonhackelt cfg-sek akik esetleg 10ből 9et nyernek..
Játszootam énis 40-60 FPS-sel..játszottam 80-100al...és most játszok fix 125el...de mikor 40-60 FPS-em volt se jutott soha eszembe hogy esetleg vagy így vagy ugy de csakazért hogy több legyen felrakok valami kis hacket..ha annyit bir a gépem akkor annyit..ha fix 125 kell? akkor minden LOW-ra..
Jó Balinak most kevés a minden Low de akkoris...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #4186 üzenetére
nah jó de látod a srác mit irt..40-80ról fix 125...az nem annyi hogy leveszi a texturákat extrárol medre...az gondolom kikapcsol minden zavaró dolgot..magyarán kopárabb lesz a táj..nem lesz akkora fü vagy legalábbis nem lessz annyira "összetett" és jobban látszik benne a mozágs..stb...és ez szvsz csalásnak minősül...
-
Sirandrish
legenda
amugy had kérdezzem már meg hogy ez az FPS cfg nem számit csalásnak?
csakmert ha hoz egy cfg vagy 60-100 FPS-t akkor nem egyszerü dolgokat kapcsol ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest