- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Gigabyte 7600GT 1év számlás garanciával!!!
Én azt ajánlom hogy gyűtögess még mert ezek a 2900 Pro karik nagyon jó árban vannak és a 8800Gt itthon már lassan üti a 30.000es határt -
kavicssli
addikt
Hallottam van 1-2 emberke itt aki szeret Csipázni!
Nekik kedveskedek ezzel az avatarral
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Felraktam a drivert beállitottam 1-2 dolgot és lassan go a csatatér! G3-al lezúzok mindenkit!
-
kavicssli
addikt
Még kiegésziteném azzal hogy se én se pedig öcsikém nem kocka aki egész nap a gép előtt ül! Csak mert eszembe jutott ez a téma mert sokan már ha valaki napi 2-3 órát a gép előtt ül azt kockának nevezeik!Szerintem ez hülyeség... Sok ismerősöm kérdezi hogynem lesz abból baj hogy Dávidka (öcsém) képes 2-3 órát a gép előtt ölni és COD4ezni? Én úgy vagyok vele és szüleink is hogy amig jól tanul a suliba és a box edzésekre lejárunk és versenyeket nyerünk mivel tesókám is aktivan boxol már lassan 1,5 éve addig nem kell aggódni+kertes házba lakunk ahol nem punyulunk el
! Személy szerényem szerint az sem jobb ha valaki 3 órán át ül a TV előtt és nézi azokat a sorozatokat! Én és öcsikém pl sosem nézünk TV-t! naj ó hetente becsúszik pár meccs de ilyen hülye sorozatokat sosem nézünk inkább pihenünk egy kicsit és COD4ezünk! Szerintem az semmivel nem kockaság hogy ha 3 órát gép előtt ülünk vagy 3 órát TV-zünk...
Sorry az Offért de ez kikivánkozott belőlem!
Mellesleg ti mennyit ültük a gép előtt egy nap illetve mennyit gémeltek?
Erről az egészről nektek mi a véleményetek?kiváncsi vagyok rá... -
kavicssli
addikt
Ilyet vettem! Itt Debibe 3900ft ért vettem a Multimediatowerbe!Félek hogy nehezen szokom meg majd...vagyis nehezen szokok át majd az 1000ft-os logitech egérről
Amúgy hy neked... játszottál ma? -
kavicssli
addikt
Tilos bármiféle csalás, beleértve ide a sharkolast is.. ezt mit jelent?
-
kavicssli
addikt
Mellesleg spanyolul tud valaki?
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #1078 üzenetére
Mondjuk ők Erdélyiek de majd felvetem hogy rajta kivül is kezelhetné a szerót mert pl tegnap vagy valamelyik nap mintha lefagyott volna a szeró és senki nem tudott felmenni rá meg hasonlók! Amásik meg amig ő(k) fizetik a szerót... mondjuk felajánlottam nekik hogy fizetek bele mert baromi jól érzem magam azon a szerón de azt mondta bonyult mert ők Erdélybe laknak és intézik..
-
kavicssli
addikt
SD? vagy HQ?
X fireben nincs meg véletlenül az IPje! mondjuk én pár napja kezdtem el más HQ-s szerókra járni de ott is nagyon kúltúrált játék van! Mondjuk van 1-2 tahó de azt egyből bannolják!
Tegnap meg azért léptem le hamarabb a PIT szeróról mert volt egy gyökér aki beállt a spamw helyre és lövöldözött mint az állat egy más után 4 szer lekaszált szóltam Pitbullosnak hogy bannolja! Vagy nem vette észre az üzimet vagy nem tudom a lényeg hogy 5 perc se telt el megint vagy 3 szor lekaszabolt a spawn helyen! Na mondom csá mindenkinek... nagyon felbaszta az agyam! -
kavicssli
addikt
Origi szerókon nyomja valaki?
Balinov! -
kavicssli
addikt
Látom felmerült a kérdés a COD4 topicba hogy origi szerót jó lenne csinálni! (egyébként van origi HUN szeró)? Én benne lennék illetve pénzzel tudnám is támogatni!Legalább lenne értelme hogy megvettem az eredeti COD4et
-
kavicssli
addikt
Reggelt az uraknak!
-
kavicssli
addikt
Köszönjük az esti játékot
-
kavicssli
addikt
Egy kis lövöldözést valaki?
-
kavicssli
addikt
most vettem meg barátnőm tesójának a gépét 10.000ft ért
Azt hiszem valami giga lap és AMD Sempron 3000+ AM2!Most van benne egy 9600xt VGA + 2*512Mb RAM! Végülis nekem itt a jó konfigom de ő is szeretné a "saját" gépén nyomatni majd! mellesleg otthon routerrel van szétosztva a net! Ez miként befolyásolja ha mind a ketten szeretnék egyidőben játszani a 2 gépen...
-
kavicssli
addikt
Tesóm gépébe kellene valami AGP-s vidkarit szereznem amivel azért türhető a COD4 mondjuk 800*600as grafon minden medium beállitással!
6600GT elég lenne?
vagy 7300GT ddr3 as ? -
kavicssli
addikt
PyroS Tegnap hamar eltüntél a szeróról!Nem jött be? Pedig jól indítottál...
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt! Ma este 19.00ig Zombi mód lesz a Pitbull szerón!Ha van kedvetek délután nézzetek fel!
-
kavicssli
addikt
Délután valami kis HQ-s összeröffenést nem csinálunk?
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Pitbull szeróra aánlom hogy nézzetek be!iszonyat játék megy..
-
kavicssli
addikt
igen igen de ahogy elnéztem a Tesztet ami linkelve lett a logouton a 8800GT és az S1 hútőröl a cikkbe szionte megegyező hőfokokat produkál a hűtőm a gyárival sőt....1-2 fokkal jobb a 2900 Pro-m! A 2900 topicba 2 ember is vett ilyen hűtőt és mind a 2 embernek nem indul a venti rajta el!
-
kavicssli
addikt
Igen melózok! National Instruments Auditor vagyok... az amerikai hadiparnak és a NASAnak gyártunk!
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt vagyis estét mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinet!
-
kavicssli
addikt
Érdekesség kéépen új modot nyomtunk..íme pár kép!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest