- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
gyerpi
aktív tag
rajtad múlik minden, de mondom ha lemented a régit elvileg vissza tudod rakni ha nem lenne jó a F6a
már frissítettem biost igaz még a socket A-s korszakomban még ott flopy-ról ott egyszer sem volt semmi baj, ami nem működött rendesen kidobtam és beraktam a régit
ezen még nem frissítettem de ezen már lehet a win-ből is legalább is azt írja -
gyerpi
aktív tag
nekem ezzel a konfiggal van úgy 5600 pont ha jól emlékszem, de majd otthon pontosan megmondom
most amúgy /el ne kiabáljam/ elég jól megy a gép sztem az a rootkit tett be a net-emnek meg persze a szlovák vasút mert ő tőlük vesszük a netet, de az most is szar mert semmiből semmi 600-as pingjeim vannak és az a csipázásnak nem tesz jót
-
Balinov
titán
szepnek nem neveznem magam.....
ujabb kepek -
BandiHUN
veterán
ja,csak én marha rájöttem,hogy pasztám sincs
a második boltban sikerült csak venni(2 van összesen
),ott is titan nano grease-t,bár a tesztek alapján elég jóra értékelik,ahogy néztem,csak jó lesz valamire,legalább óccsó vót...ma már be fogom izzitani a cuccost,de a gépre is ráfér egy kis portalanitás amúgyis...a 25centis venti besziv minden vackot,eléggé szürkés az összkép a házban
-
Balinov
titán
ne is mondd,tegnap be kellett a pennysben vasarolni,mert az 1db ing+1db szovetgatya az kurva keves...egy 100ast elqrtam,de eleg sokmindent lehetett azon venni.
nem nyeltem le semmit,egyszeruen ilyen gyomorral mentem ki...111kg,az 111kg..nameg ez 11en volt,szal ott meg bennem volt a magyar rantotthus..mostanra eleg jol lement a gyomor,meg a telefonkonyv tokam se a regi..napi 8/10 kilometer...you know...
-
Balinov
titán
eddig is avvoltam,csak nemtalaltam.hetfon,10kor kezdek...inges,nyakkendos melo...
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tegnapp ahogy mondom vissza jött az fps-em este már jól ment csináltam is 60:30 statot
TDM-en és lehet én vagyok igényes vagy mi a szar és ebből többet nem lehet kihozni mondjuk tény hogy a net is szar meg az fgc szervere is mert a szlovakoknal ma delelőtt nem volt gondom
vagy a memóriák szarakodnak mert 5-5-15 1 clok alap fesz-en vannak
kéne nekik több kako -
athomi
veterán
Ha war van, akkor lezárjuk. Mi ezzel a probléma? Ha meg nincs akkor nyitva van, így jönnek fel emberek, így tudok pam módban játszani. Én annyira nem élvezem a sima pub módot.
De ha annyira le akarod zárni, akkor zárjad. Bent fekszel a melóhelyeden és nézed hogy de jó, zárva van a szeró. -
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este volt egy kis incidensünk a PAM szerón.Voltak fennt 4-en: David,Mate plussz még gyerek.Felmentünk Gyerpivel meg Hunorral erre így kezdték,hogy húzzunk lefelé.Erre mondom mi van?Aztán az egyik beírta,hogy légyszives menjünk le hagy játszanak ők.Csodálkoztam egy sor aztán David beírta,hogy : B@sszatok meg any.......Na erre bannoltam.Nem értem milyen emberek vannak,vagyis inkább gyerekek.
-
PyroS
senior tag
Találtam még itthon egy pár üveggel
Gyik így biztos jobban csúszna.
-
PyroS
senior tag
Hát remélem ezért nem fog szólni
.
Nesze part2:
"Kezdetét vette a Doom 4™ fejlesztése, a következő utazás a legendás Doom világba." -olvasható az id software oldalán a hivatalos bejelentés.Egyenlőre semmi bővebb információ nincs a kezünkben, de ahhoz nem fér sok kétség, hogy a játékot a tavaly demózott Id Tech 5 fogja hajtani. Kemény évek fognak eltelni várakozással, de egyre tisztábban látszik, hogy a játékipar a reneszánszát éli, 10 éve elfeledett franchise-ok kerülnek elő, mint például a Fallout, a Starcraft, a Duke Nukem Forever, Wolfenstein, Diablo, Golden Axe (...), és most az fps műfaj egyik ősatyja, a Doom is beáll a sorba, hogy új híveket toborozzon, és a régi rajongókat újra odaszegezze a monitor elé.
Id software-ék hatalmas toborzásba kezdtek, jelentősen bővítik a belső állományt, rengeteg álláshírdetés jelent meg az oldalukon - A játékaikat nem fogják más fejlesztőknek kiadni, ahogy a Quake 4 esetében történt, házon belül fognak az új üdvöskék megszületni.
Ha ez nem lenne elég, Carmack mester egy 2007 eleji interjúban a következőket mondta:
"Lesz Doom 4. Nincs napirenden, vagy csapat a project mögött, de lesz Doom 4. Lesz Quake Arena folytatás. Van egy Wolfenstein-ünk fejlesztés alatt. Folytatjuk őket(...)" -
PyroS
senior tag
Nesze
:
Amindenit, teljesen váratlan módon az id bejentette a DOOM 4-et, így a sok manapság divatos négyes számú folytatások mellé a legendás frencsájz is kap egy újabb részt. A sajtóközlemény szűkszavú, nem egy külsős csapat kapja meg a jogokat, mint a Quake 4. esetében, hanem az id egy belső csapata kezdi meg rajta a munkát, lévén - a szavaikkal élve - náluk már genetikailag kódolt a Doom univerzum. Meglátjuk, a harmadik részről meglehetősen megoszlottak a vélemények. Nekem tetszett, de valóban sok dologban rosszul döntöttek a tervezéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bitcoin topic
- Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest