- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Ha minden igaz sikerult talalnom 1 magyart itt aki segit kiprobalni a gepem masik tappal is ! Este beszelek vele telefonon. Alaplapot azota se rendeltem meg.
-
ovecs
senior tag
Szevasztok !
Nemtom ki hogy van vele, de én 1 hete felraktam a cod4 et megint
ovecs néven xfire n megtaláltok ha vkinek van kedve tolni -
ovecs
senior tag
Szevasztok!
Januartol talan lesz idom jatszani, tervezek uj gepet is jovo ev elejen
Amugy 1 kis erdekesseg, nemtom igaz -e:
[link] -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #8264 üzenetére
Szevasztok sracok!
Igy van, 13-an megnosultemNemsokara itt a teli szezon, szoval valoszinuleg beujitok 1 bulldozert, es mehet ujra a jatek
Amugy tavassszal csinalhatnank 1 bulit, ha mindenkinek jo, akar nalunk is lehetne, most vettunk 111nm es lakast, van erkely is, szoval elektromos grill is lesz tavaszig
A felesegemet elpakolom hetvegere, aztan felolem lehet egy pialassal egybekotott lanparty is akar, ha hozzatoka gepeket, vagy ha erdekel titeket Pesten valami, elmehetunk valhova a varosban. Alvas megoldott, csak halozsakot kell hozni, mert butor az meg penzhiany miatt nemsok lesz egyenlore -
ovecs
senior tag
Szevasztok gyerekek!
Most láttam, hogy megjelent ez a csoda, gondoltam megrendelem én is a cd galaxisból.
Még jó, hogy a közelben lakok, mert hála a fiberpowernek kevesebb mint 1 óra és nálam is van
Azért kíváncsi vagyok, hogy ezen a hulladék gépen mennyire fog hasítani, max marad a jól bevált 800*600, single részt remélhetően hétvégén letolomEdit:
Ha van valami ts ünk, úgy dumálnék veletek, hogy kivel mi van
Nyakunkon a tél, lehet gém,elni -
ovecs
senior tag
Na gyerekek adok magamrol en is 1 kis eletjelet
Mar lejart a probaidom az uj melohelyen, keves dologra van idom, mivel itt is egesz nap gep elott ulok, este nem annyira kivanom mar a jatekot mint regen. Nagyritkan azert pubolok kicsit.
Amugy elvagyunk, Timi ma kezdett a vodkafon nal penzugyi teruleten, szinten konyvelni fog, csak o nem szamlakat hanem targyi eszkozoket ertekcsokkent (autok, epuletek, adotornyok), remelm jo lesz neki.
Bar meg mindig elegge szar itthona helyzet, azert nem panaszkodok, sokaknak sokkal rossabb. Ilyen fizukbol nemtom mikor lehetne sajat lakasunk, szoval nyar vegeig mostmar eldontjuk hol folytatjuk tovabb az eletunket, mert Mo. nem tul nyeroRemelem mindenki jol van, valamikor osszeugorhatnank ts-en.
Szerintem legyen 3 vagy 4 valaszthato idopont, es amikor a tobbsegnek jo en szabadda teszem magam -
ovecs
senior tag
Hepi börszdéj / némdéj uram
srácok vigyázzatok [link] -
ovecs
senior tag
Na sracok itt vagyok az uj helyen, egyenlore tetszik, de majd meglatjuk idovel
Igazabol senki sem tunik olyan szethajtottnak mint az elozo helyen, mindenki kedves, jo a legkor....
Valamelyik este majd jovok a heten parat loni -
ovecs
senior tag
Nekem továbbra is jó a pingem, sőt jobb mint a régi nettel, speedtest szerint 9 és 13 ms között van még routeren keresztül is. Viszont tegnap párszor negszakadt sajna a netem , szerintem gázos a routerem.... Az előző netnél is csinálta párszor. Lehet, hogy pihentetnem kéne pár órát, mert már vagy 2 éve megy non stop a kicsike
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7991 üzenetére
Társasházi program keretében a net ára 4k huf /hó
a 60 megás 5, a 120 megás pedig 6k/hó (persze a feltöltési sebesség is emelkedik ott) de hát szerintem ez is bőven elég bármire
Bali hétfőn kezdek az új helyen, ebben a 3 napban szabis vagyok, élvezem, hogy egész nap itthon döglődhetek... mondjuk holnap napközben elmegyek vásárolni, délután meg főzök valami jót, mondjuk egy babgulyást
Ja igen a 2. kép routerrel készült, mindjárt be üzemelem azt is a upc nethez, szal a pingem kicsit rosszabb lesz -
ovecs
senior tag
Bekötötték az új netet:
Szerintem elég meggyőző
főleg ha összevetem az eredményeket a régivel:
-
ovecs
senior tag
Na skacok bekrepált a fülesem, eddig ilyenem volt: [link] szerintem ugyanilyet veszek helyette most is
-
ovecs
senior tag
Na skacok összejött a másik meló, márc. 22-én kezdek náluk: [link]
-
ovecs
senior tag
Srácok lemondtam a totalhostingost, csütörtökig megy a szerver + a ts.
Este akkor elintézzük az új szerver bérlését -
ovecs
senior tag
Na akkor szerverbérlés:
3* 3625 HUF = 10875 huf 3 hónapraAkikkel számolok:
kiflee
force
hunor
pyros
ovecsForce azt javasolja, hogy inkább innen rendeljünk szervert: [link] Ha valaki tudja, hogy ez német e vagy sem az szóljon
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Akkor mi legyen a szerverrel? Hétfőre kellene a válasz, remélem sikerül valamit megbeszélnünk.Sipi: szerencsére nem vok munkanélküli, csak elégedetlen a fizummal
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7882 üzenetére
Sokmindentől függ.. Mert ugyebár kell 1 kis kezdőtőke, és ha irben nem találunk melót akkor csak elherdáljuk az eddig megspórolt pénzünket... Nehéz döntés és jól át kell gondolnunk....
Mindenesetre nézelődök itthon ezerrel, hétfőn pl megyek 1 gyógyszeripari céghez állásinterjúra, ugyanarra a szarra keresnek embert amit most csinálok... csak remélem jóval több pénzért....
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Hát én már nem fejlesztek semmit a gépen, ki tudja mikor lépünk le ebből az országból (remélem minél hamarabb), mindenesetre a választások előtt az összes megtakaritásom átváltom eurora...
Gyerpi amit nagyon ajánlok egérben az a logitech mx 518 -eddigi legjobb egerem -
ovecs
senior tag
Sziasztok gyerekek!
Szerverbérlés lassan lejár, és ha nem béreljük tovább akkor pár napon belül le kell mondanom!
Határidő a döntésre péntek 12:00Vároma véleményeket
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Gyerekek holnap gém?
Ja nyomtam egy 3dmark tesztet, és az új procival +1500 pontot kaptam
[link] -
ovecs
senior tag
A boldog új év alkalmából szeretném összetrombitálni a bandát egy war erejéig!!!!!
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7768 üzenetére
Ja rájöttem közben a feszugrálás lehetséges okára is. Be van kapcsolva az energiatakarékos cucc, szóval 1,184V a fesz 3600mhz-en, de ha vissza veszi az órajelet 1800-ra (6-os szorzó) akkor 1,2v-ot kap. Bár nem értem, hogy miért kap többet alacsonyabb órajel mellett a proc
Hunor:
mondjuk nálam a vga is húzva van, de nekem tegnapcrash-en megvolt a fix 250, szóval +20/30 fps szerintem amit adot, bár lehet h csak képzelődök -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7765 üzenetére
Na szóval, próbálgattam orthos-al (12*300-on), de 11 perc után hibázott a dolog, aztán utánanéztem, és kiderült, hogy alulfeszeltem, mert a gyári vid 1,175V, én pedig 1,165-re állítottam. Adtam neki egy kis feszt, és lenyomtam 2 wart bármilyen probléma nélkül , hétvégén vagy amikor lesz időm amjd komolyabban tesztelem.
Ja és Píros, úgy néz ki, hogy a ramok mennek 900-on + 0.2v-al
A fesz most 1,184 és 1,2 v között ugrál, gondolom ez az alaplapom hibája, nem tudom, hogy ez mennyire gáz.
Itt egy screenshot a cpu-z ről.
[link] -
ovecs
senior tag
Ezt most találtam, gondoltam érdekességképp megmutatom, a topikban ódákat zengenek róla
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek ezt veszem meg 13 ropiért, ez valószínűleg vígan elketyeg 3.5 ön vagy 3.6 még vagy 1.5-2 évig
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Most lwhwt veszek egy e5200-at (jó tuningos fajtát, alapfeszen 10*300, feszemeléssel 12*300), de kb egy árban vannak az e6*** és e7200 procik is.
Ti mit ajánlottok? Nem vágom h melyik mivel tud többet -
ovecs
senior tag
Booz te is megveszed az mw2 -t? Egyre jobban hajlok afelé, hogy én is beszerezzem
-
ovecs
senior tag
Kérdés!
Lehet, hogy a tápcserétől bekattant a gépem? A CPU Z az e2200 at e2220-nak látja, és hiába állítom a bios -ban az fsb -t 330-ra, az alapon 200-on marad, szóval nem értem, nem megy a tuning, hiába adok rá akármennyi voltot -
ovecs
senior tag
Na bazz pedig videókártyát akartam venni karácsonyra, de akkor lehet cod6 lesz
-
ovecs
senior tag
itt egy link az előzőről kedvcsinálónak
: [link]
-
ovecs
senior tag
Valamint még valami!
A BWT lanpartyt szervez a hétvégére Visegrádra, és szívesen látnának minket is, akár 1-2 napra. Bővebb infó a honlapjukon: [link] -
ovecs
senior tag
Srácok, veszek új tápot, konkrétan ezt: [link] 12k -ért, decemberben pedig a túlórapénzekből beruházok egy 4850-re juhúúúúú.
Vélemény? -
ovecs
senior tag
Legalább 8 ig dolgozok, az esti lődözés elég esélytelen
-
ovecs
senior tag
Na skacok fasza hétvége volt!
Bali még 1* köszönjük nektek
Sajnos ma le kell húznom a cégnél minimum 10 órát, azért remélem estére hent - képes állapotban leszek, és lenyomunk valami klánt -
ovecs
senior tag
ŐŐŐŐ ma jött vkitől pénz név nélkül, kérem jelezzen az illető
1825 ft
-
ovecs
senior tag
Srácok aki még nem utalt, az légyszi a hét folyamán intézze!
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7484 üzenetére
Hát akkor ez nem volt túl jó nap számodra.
Az nyém sem csúcsszuper. A tyúkok az iroda egyik felében kocsmahangulatban, már csak a sör meg a szotyi hiányzik. Én meg a másik felében tele melóval... majd kifolyik a szemem.... ehh.. faszkivan a sok lusta lump munkatársnőmtől.
Amúgy milyen idő van kint / milyen várható? -
ovecs
senior tag
A legújabb részlet 1823 ft /fő
Kifli, Piri, Sipi , Gyerpi és Paul
Mindenkinek elküldöm priviben a számlaszámom, akinek van korábbról tartozása, azoknak a pontos összeget is.
Légyszi szerdáig intézzétek, mert ma volt a fizetési határidő, remélem azért nem kapcsolják ki a szervert ha hétfőn fizetem ki. -
ovecs
senior tag
Eddig Kifli, Piri és Sipi jelezte, hogy beszállna a bérlésbe. Gondolom Gyerpi és Paul is.
Ha nem sikítotok akkor nincs infóm... Sikítsatok!!! -
ovecs
senior tag
Aki szeretne fizetni a szerverbe az hamgos sikitással jelezze!!!!
Hogy tudjam hány emberre kell szétosztani az összeget!!!!! -
ovecs
senior tag
Srácok megérkezett a következő számla, mivel lejárt a szerver bérlése. Sajnos nem állok túl jól anyagilag mostanában, ezért jelezzétek, hogy van e igény a szerver további bérlésére. Ha van akkor a követkkező hét közepén mindenki utalja el a pénzt, és akik tartoznak azok a tartozásukat is. ( Sajnos az előző 2 bérleti díj rá eső részét még nem mindenki fizette ki, őket priviben értesítem)
Szóval akkor aki szeretné, hogy menjen tovább a szerver az jelezze, a hétvégén le kell fixálnunk, hogy jövőhéten el tudjuk intézni a dolog anyagi részét.
-
ovecs
senior tag
Gyerekek este legyen már valaki rajtam kivül
-
ovecs
senior tag
Asszonytól cod4 et kaptam a diplomaosztóra
Ilyen nő nincs még 1 a földön!!!!!
Max szerdáig meg is kapom
Srácok most csak 5 ropi a bookline on szóval megéri megrendelni -
ovecs
senior tag
Lehet h végre megveszem [link]
El vagyunk tűnve srácok...Egy kis vasárnap esti móka?
-
ovecs
senior tag
Ma war képes vagyok
-
ovecs
senior tag
hétvégére megint eltünök, hétfőtől leszek
-
ovecs
senior tag
Este várhatóan war képes leszek
-
ovecs
senior tag
Hétvégén nem leszek
-
ovecs
senior tag
Pénteken rendeztem a szervert
10940 forint, a befizetők pedig:
pyros
sipi
paul
gyerpi
kifli
ovecs
booz
ez 1562 ft/fő
Bali sajnos mostanában nagyon keveset játszol velünk, így tőled nem lenne fair pénzt kérni.
Hétfőn küldöm mindenkinek a privit a bankszámlaszámommal, de most rohadt másnapos vagyok -
ovecs
senior tag
Na akkor skacok 10940 a szerver 3 hónapra, írja meg az aki szeretne hozzájárulni a dologhoz, hogy hány felé osszam. Eddig 4-en vagyunk: Piri, Sipi, Booz, én, de szerintem van aki még szeretne benne lenni a listában, csak várom az ő megerősítésüket is
-
ovecs
senior tag
Srácok megjöttem a nyaralásból, este ts, szerverügyintézés
És pár segget is szét kéne lőni -
ovecs
senior tag
Na eljött ez is...
MA LEDIPLOMÁZTAM!!!!!!!!!!!!
4 est kaptam
Pár napig piálok ezerrel aztán minden este cod4 kis sörrel/borral...
Hiányzik már a banda -
ovecs
senior tag
Srácok
Periódus kezdete
2009-04-12
Periódus vége
2009-07-11Szóval juli 11ig van rendezve a szerver. Bár mostanában nem játszok sokat (szakdoga+hétfőn államvizsgázok), és nyáron is lesz 1-2 nyaralásom ami gépmentes, de szerintem hosszabbítsunk
Várom a javaslatokat -
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Booz mé nem dugtad be neki? Egy gyors francia... már metélve lennél
-
ovecs
senior tag
Rohadt unalmas ma is a meló..... Legalább az ablaknál ülök, így stírölhetem a kolleginákat odakint
Nagyon örülök a jó időnek, mert végre előkerültek a miniszoknyák
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #7009 üzenetére
Ezek a szemét légitársaságok... mikor már fizetnéd a jegyed még mindenféle szarság költséget rápakolnak
Végülis 41.459 forint lett kettőnknek oda-vissza, úgy, hogy nem adunk fel poggyászt.... Mondjuk nem is viszünk sok mindent, kint szeretnék inkább venni 1-2 jó cuccot a charity shopokban, mert az a városnézés szerves része
Október 22. én 22 :25 re érkezünk
Reszkess DUBLIN
-
ovecs
senior tag
Igen kampec lett a topik
-
ovecs
senior tag
Szerintem lődözés helyett piálás lesz ma
-
ovecs
senior tag
Mindjárt felakasztom magama melóban... Egész nap rohadt gumis számlákat könyveleket...Tiszta Forma1...Mint ha a box utcában dolgoznék...
Egy ilyen kemény nap után rám fog férni 1-2 feles+1 kis lövöldözés -
ovecs
senior tag
Év videója: [link]
Most nézem kb 5ödször
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest