Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jam.
aktív tag
Létezik olyan munkalehetőség is, ahol nem feltétel, hogy diák legyek?
-
lumiukko
tag
válasz
harcos100 #38 üzenetére
Szia,
hat az teny, hogy rengeteg papirmunka volt, sokat kellett maszkalni miatta ide-oda, elegem is lett belole a vegere. Elvileg nekunk is lett volna segitseg kint, ha van valami kerdes, de nekem nem kellett, ugyhogy errol nemtudok nyilatkozni. Az, hogy elvileg van, az nem jelent semmi biztosat
-
7
addikt
A topicot athelyeztem az Allasborzebe.
-
harcos100
újonc
Hello,
En veszpremi vagyok, nekem a baratom ment CCUSA-val én Camp leadersel. Én csak annyit mondok, hogy nekem kitöltötték a vízumpaírjaim, neki 3 órába, meg 2 nekifutásba telt.
Én nyáron tudtam kérdezni, ők azt sem tudták hová forduljanak...igy mi voltunk kanadaban, o nem....mert nem tudta alairatni a paírját!Velünk reggel kint voltak a reptéren és még a barátomnak is segítettek, mert sok dologról fogalma sem volt...pedig a konkurenciával volt....szal, ja érdeklődésből érdemes mind a kettőt megnézni. Bár ettől függetlenül nekem a táborozás nem jött be, sok hülye szabály volt, elég kötött volt az egész!De megerte jó helyeken voltunk!
Amugy tenyleg megvolt 100 000ből. Aki életmentőnek megy, az tényleg 400 000et fizet és se kajaja, se szállása. Mi találkoztunk olyan szegedi magyarral , aki ilyenen vlt és szarul jott ki anyagilag, mert sokat esett az eso és hazaküldték....szal a tábor kötött volt, de biztonságos. -
lumiukko
tag
válasz
D.tibi007 #35 üzenetére
Szia Tibi!
En is voltam kint nyaron melozni taborban, igaz, hogy a CCUSA-val, nem a Camp Leaders-el. Erdemes oket is megnezni, nekem es sok ismerosomnek semmi gondja nem volt veluk, mindent elinteztek ahogy meglett beszelve. Raadasul amint kiersz NY-ba, a repteren varnak, elvisznek kapsz egy ejszakara szallast es reggelit, es eligazitast hogyan tudsz a taborodba eljutni.
Nezz utana szerintem ennek is, erdeklodessel nem veszthetsz semmit.
Udv.: lumi
-
szobatársam volt nyáron amerikában dolgozni, egy víziparkban életmentősködött. neki bejött ez az egész. a 100ezreti kicsit keveslem, neki kb 3-szor ennyibe volt az utazása, meg minden. én nem merném bevállalni, hogy odakinn, egyedül, de aki elég bátor, annak hajrá
-
D.tibi007
újonc
Szia Márk,
én most voltam a Camp Leadersnel tajekoztaton. (aztan persez rakerestem miket irnak roluk
)
Eddig 99% jokat talalatm es szimpatikusak is voltak, de 100 000ft-bol tenyleg ki tudok jutni?
Azt mondtak, hogy sok a melo, es ez nem is erdekel csak new yorkot akarmo latni....
Ha tudsz irj par infot roluk!!!!!
köszi Tibi -
A_mark
újonc
sziasztok. Én a lenti ajánaltot nem tartom a legjobbnak. Az idén nyáron voltam kint Amerikába. Előtte mindent megnéztem,amit csak lehetett-szerintem. A két legolcsóbb a CCUSA és a CampLeaders. A Camp leaders talán egy árnyalatnyival drágább,viszont nekem felkészültebbeknek tűntek kicsit és a szervezésben semmi kifogás nem volt. A táborban, ahol voltam elég sokat kellett melózni és ott volt ,ami nem tetszett,de ez meg talán nem az ő saruk. Mindent összevetve jó volt és kb nulszalldóra jöttem ki belőle. szerintem ,aki ilyemsire adja a fejét először itt érdeklődjön: campleaders.com
-
CCUSA
újonc
AMERIKAI ÁLLÁSBÖRZÉK (CCUSA)!
A CCUSA szervezet két amerikai állásbörzét szervez a közeljövoben (febr 22 es márc 2), ahol a 2008 as nyárra lehet megpályázni 2-4 hónapos nyári munkákat az Újvilágban. Elsosorban nappali tagozatos 19 év feletti diákok jelentkezését várjuk. A programokon való részvételhez eloregisztráció szükséges, amit a www.ccusa.com weboldalon lehet megtenni. Bovebb info magyarul www.ccusa.hu.
Camp Fair (Gyerektábori Munkák Állásbörzéje)
Idopont: 2008 március 2, vasárnap
Idén eloször Budapesten! Westend City Center - Hilton Hotel (Nyugati pu mellett)
26 táborigazgató 9 államból, részletek itt: www.ccusa.hu/cc/doc/Camp%20Fair/CampFairHandbook2008.pdf
Contact Miklos Rasovszky : miklosr@ccusa.huJob Fair (Vendéglátós Munkák Állásbörzéje)
Idopont: 2008 február 22, péntek
Helyszin: Pozsony (Bratislava), Szlovakia
Az eloregisztrált jelentkezoknek ingyenes CCUSA buszok Budapest-Pozsony között.
4 vidámpark 4 államból, részletek itt: http://www.ccusa.hu/wexp/doc/Job%20Fair/USA_map_with_Employers.jpg
Contact Gyorgy Babay: gyorgyb@ccusa.huKérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre:
CCUSA Hungary Kft CCUSA
Rákóczi út 8/B, III/8 (near Astoria), Budapest 1072
General Email: hungary@ccusa.hu
Work phone/fax: (36)-1-2447941
Fovárosi Munkaügyi Központ engedély szám: 46537-4/2004-0100-319 -
Fricó
aktív tag
irjon ide mindenki aki kint melozik usa-ban most valamilyen gyerektáborban.
osszuk meg tapasztalatainkat. -
Fricó
aktív tag
hello,
én is egy hasonló szervezettel vagyok kint most new york melletti gyerek táborban
konyhán melozom de nagyon kemény napi 10-12o dolgozom
és már gondolkozom hogy lelépjek innen és ezért jo lenne valami melot találni minnél elöbb itt new york környékén.
ha valaki tud segiteni MUNKA ügyben irjon minnél elöbb!! -
Papa-Georgo
senior tag
Bár nem teljesen USA, de van azis, és rajta kívül számos más ország is fellelhető benne.Külföldi munka, világ szinte számos pontján.
Bővebben: link -
karib
addikt
Nem tudok róla, hogy olyan helyen kötött volna ki bárki is... bár ki tudja, hogy tábor után ki mivel próbál plusz pénzt szerezni
Ősszel van tájékoztató, lehet beszélni már kinn jártakkal élőben - érdemes az ICCP oldalát nézni, vagy a szervezőnek küldeni egy levelet, hogy mi mikor és hogy van. Az idei emberkék kb. most mennek kifelé.
Olyat mondjuk hallottam, hogy emberünk nagy arccal és nem kevéssé titkolva úgy indult neki a túrának, hogy ő bizony aztán haza sem jön, majd jól elbújkál és vígan megél odakinn. Nos, végül egy olyan szerencsétlen helyre került és annyit dolgozott, hogy az elsők között húzott is haza, mire lejárt a szerződéseSzóval nem luxustúra és gazdagodási lehetőség, ellenben lehet világot látni, nyelvet tanulni, jól szórakozni, jó esetben nullszaldósan.
-
_Blank_
senior tag
jobbra fel
-
karib
addikt
Durván annyi, igen - pl. Malév randomra most 167e forintot dob ki NYC-be. Amikor én mentem, akkor központilag intézték az egészet, ezért egész jó feltételeket tudtak adni. Szóval repjegyet kell fizetni, meg nem árt, ha van egy kis költőpénzed a biztonság kedvéért.
Tájékozódj aztán hajrá -
Kaoru
senior tag
ízé repjegy mennyibe kerül, én valamikor 120k-200k között láttam, van erre valami normális megoldás (pl va amerikába menő fapados társaság?) mert akkor félreteszem pénzem a jövő nyári programra
-
karib
addikt
Lehet gondolkodni jövőre is, minden évben fut a program.
Illetve néha előfordul, hogy nincs elég jelentkező és lehet utólag is jelentkezni. Akit nagyon érdekel, nyugodtan dobjon egy emailt Lacinak, megmondja, mi a helyzet.
A munkáról: nem rabszolgamunka, nem hurcolnak el dolgozniNem kötelező menni, egy lehetőség - akinek nincs gazdag amerikai nagybácsija stb., annak pl. kimondottan használható, hiszen ügyesen gazdálkodva sokat lehet látni és kb. nullszaldóra ki is lehet hozni az egészet.
-
gregorik
senior tag
elte-sként én gondolkoztam rajta, de rájöttem, milyen rabszolgamunka lenne ez, én legalábbis annak fognám fel
-
FireLord
aktív tag
Hali!
Most találtam meg ezt a topikot! Erről már lekéstem ha jelentkezni szeretnék? -
Cathfaern
nagyúr
''B/1: Konyhás, B/3: Takarító személyzet
A /B/ munkakörök betöltéséhez hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned bármely magyar felsőoktatási intézményben''
A logikát nem teljesen látom
lánycserkész tábor
Itt lányokat cserkészünk, vagy csak lányok vannak? Bár mindegy, ide jelentkezek -
karib
addikt
Repjegyet te fizeted, esetleg lehet hozzá ösztöndíjat szerezni.
Akinek jó tanulmányi eredményei vannak, annak talán valami rendes tanulmányi ösztöndíj anyagilag kifizetődőbb megoldás - ez csupán egy lehetőség a sok közül. És mint mondtam, nem a meggazdagodásé - de a végén nullszaldóra ki lehet jönni - ami nem rossz annak fényében, hogy azért itthon is vannak az életnek költségei. -
karib
addikt
Hehe - másoknak is megakadt már azon a szemük
Vízum: attól függ, ez azért elég speciális. Ha egy független ifjú ember vagy, akkor nem szeretnek csak úgy vízumot adogatni, mert még elfelejtesz visszajönni. Egy ilyen program keretében talán jobb esélyed van.
Amúgy olyat nem javasolok senkinek, hogy a vízuma vagy tartózkodási jogosultsága után megpróbáljon ottmaradni. Rossz játék. Persze lehet játszani, akár sikerrel is, de ha egyszer valami bajod lesz, vagy elkapnak, akkor vége - pontosabban valszeg többet nem nagyon mész az Egyesült Államokba. Jobb nem ujjat húzni velük -
lesaux
veterán
lánycserkész tábor
Majd becserkészünk 1-2 vadat.
Gondolom, cefet sok esélyem lenne kijutni, ha már kétszer visszautasították a vízumkérelmemet. -
joe69
senior tag
a tabor helyileg hol van? Mert ha a vilag vegen akkor az eleg gaz
-
az a fizetés havi vagy éves?
-
karib
addikt
Up, hátha valakit érdekel...
-
karib
addikt
Pár további szó: számos hasonló program létezik, ez egy lehetőség a sok közül. Nem láblógatós nyaralás és nem is a gyors meggazdagodás útja
Viszont kitűnő élményszerzési lehetőség.
Én is voltam kinn az előző nyáron, teljesen jó volt. Kérdés esetén igyekszem válaszolni, illetve a magyar koordinátor, Bíró Laci is maximálisan segítőkész és professzionális.
Érdeklődők előbb feltétlen olvassák el a részletes leírást is a weboldalon itt: Bővebben: link - baloldalt klikk a ''hungarian poster'' gombra. -
karib
addikt
Ha 19-30 éves vagy, és szeretnél egy nyarat külföldön munkával eltölteni, akkor itt egy lehetőség: a YMCA ICCP keretében az Egyesült Államokban gyerektáborokban lehet különböző funkciókat ellátni.
Idézem az idei kiírást - kicsit megkésve, mert hamar jön a jelentkezési határidő, de akit érdekel, csapjon le rá:
International Camp Counselor Program 2005
Camping in the United States
Ismét megrendezésre kerül egy sikeres, amerikai tábori program, amely lehetőséget kínál arra, hogy amerikaiakkal dolgozhass és élj együtt a jövő nyáron. A felelősségteljes és alkalmazkodó képességet igénylő munka mellett tartalmas programokra, gyönyörű tájakra, új emberekre, és az angol nyelv állandó használatára számíthatsz!
Amit adunk:
- Fizetés: 1060-1200 dollár;
- Teljes ellátás és szállás;
- Ingyenes betegség- és balesetbiztosítás;
- Egynapos felkészítés Magyarországon;
- Egynapos felkészítés az USA-ban (a világ 70 országbeli fiataljaival együtt);
- A tábor után még 2 hónap lehetőség további munkára ill. turizmusra;
- Ügyintézés Magyarországon és az USA-ban.
Amit kérünk:
- 9-10 hetes munka egy amerikai, nyári táborban / szabadidőközpontban;
- 19-30 éves kor (2005. május 1-ig);
- Angol nyelvtudás;
- Büntetlen előélet;
- A jelentkezési díj befizetése.
A Program Leírása:
1. VÁLASZTHATÓ MUNKÁK:
A: Oktató-nevelő/programvezető (6-14 éves gyerekekkel).
B/1: Konyhás, B/2: Karbantartó, B/3: Takarító személyzet, B/4: Irodai személyzet.
Több pozícióra is jelentkezhetsz. A /B/ munkakörök betöltéséhez hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned bármely magyar felsőoktatási intézményben, az /A/ munkakörökhöz nem.
2. VÁLASZTHATÓ KIUTAZÁSI IDŐPONTOK: 2005. május 10-től 2005. június 21-ig.
3. VÁLASZTHATÓ TÁBOR / SZABADIDŐKÖZPONT TIPUSOK: hagyományos bentlakásos tábor, napközis tábor, lánycserkész tábor, fizikailag/szellemileg hátráltatottak tábora, keresztény ill. izraelita orientációjú tábor. (Több típust is választhatsz.)
4. FELVÉTELI: elbeszélgetés, amin az angol nyelvtudás és a rátermettség együttes értéke dönt. A felvételi ingyenes. Tervezett időpont: 2004. december 11-12.
5. SIKERES FELVÉTELI ESETÉN ki kell töltened az amerikai partneriroda jelentkezési lapját - ez alapján történik a kinti elhelyezés. Ekkor esedékes a jelentkezési díj, ami 20.000,- Ft + 100 USA dollár.
6. JELENTKEZÉS: Küldj E-mailen egy angol nyelvű önéletrajzot. Feladási határidő:
2004. december 3. Ebben többek között mondd el a választott munkakörökkel kapcsolatos munkatapasztalatodat, sorold el sporttevékenységgel, kulturális tevékenységgel összefüggő képességeidet és képesítéseidet. Címünk:
iccphun(kukac)hu(pon)inter(pont)net
Kizárólag önéletrajzod kézhezvétele után küldünk jelentkezési lapot. Jelentkezésedben feltétlenül add meg az értesítési címedet és telefonszámodat is.
7. ÖSZTÖNDÍJ: lehetőség van arra, hogy az amerikai iroda pénzügyi támogatást jelentő ösztöndíjban részesítsen indokolt esetben a magyarországi közvetítő ajánlása alapján.
8. AMERIKAI FIZETÉS: ha a program első 9-10 hete után tovább akarsz dolgozni, akkor az amerikai irodával kapcsolatban álló táborokban ill. szabadidőközpontokban további max. két hónapig munkát végezhetsz akár órabéres konstrukcióban is egyéni megállapodás alapján.
További felvilágosítás:
ICCP-HUNGARY
tel.: (30) 455-7773
E-mail: iccphun(kukac)hu(pont)inter(pont)net
Internet: Bővebben: link
A külföldi iroda címe:
ICCP-YMCA
5 WEST 63RD STREET,
NEW YORK, N.Y. 10023 USA
tel:1-212-727-8800
fax:1-212-727-8814
E-mail: ips(kukac)ymcanyc(pont)org
Internet: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest