Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atus
senior tag
Ezt a ház típust is egy (számunkra) ismeretlen beszálító készíti, és adja el a különböző cégeknek, akik minimális változtatásokkal adják el, persze sajátként. Ugyanezt a házat külföldön nem csak Chieftech, hanem Chenming, Antec, stb.., és mint látjátok ThermalTake néven is forgalmazzák. Magyar sajátosság, hogy a kb féltucatnyi márkából, akik ezzel a népszerű típussal foglalkoznak, összesen egy van jelen ezzel a házzal. (A Tt is jelen van Mo.n, de tőlük még nem láttam ilyen import házakat.)
Egyébként egy igen jól eltalált verziót készített a Tt szerintem... :) -
Agyzuzo
addikt
Akkor ezért volt ilyen deja vu érzésem mikor megláttam és utána rápillantottam a saját házamra... ;) Kicsit talán pofátlan koppintás... Vagy van erre vmi más magyarázat? :)
-
andorpapa
őstag
Ja, és kihagytam a Thermaltake házakat, nagyon brutál! Tessék őket is lecsekkolni: [L]http://www.thermaltake.com[/L]!
-
andorpapa
őstag
Azért az overclock.hu-n lévő szöveg eléggé brutális tévedés. Valami olyat írnak, hogy aluminium, és emiatt 2x jobb a hűtés. Hmmm, igazán érdekes gondolat...
Amúgy ha már a hűtés szóba került, akkor elmondanám, hogy ennek a típusnak eléggé kommersz a szellőzése, ha már tényleg hűteni is akar a jónép, akkor Lian-li, na meg a Chieftec/Antec jöhet szóba, ott kicsit jobbak a szellőzési paraméterek. Persze a Cooler Master is gyárt olyan típust, ahol a légmozgás kapta a legnagyobb figyelmet.
Ja, ami meg a CM cuccokkal kapcsolatban nagyon durva: az áruk. Nem azért mondom, de egy egészséges Chieftec nagytorony kijön 50-60 rugóból, míg egy Cooler Master natúr torony 80 körül van. Kicsit drága, de akinek ilyenre van pénze, annál gondolom nem számít az árcédula. -
[amne]
senior tag
Hát igen..gyönyörű, de nekem speciel az a zöld üveg (plexi?) elejű jobban tetszik. Más kérdés hogy ezekhez már nem mernék hozzá nyúlni moddoloás céljából.
-
Bass_2
tag
Hát igen, gyönyörűen néz ki. Elfogadnék egyet, de félek, egy darabig nem lesz ilyenre pénzem. Sebaj, álmodozni még lehet. :DD
-
Bagoly
senior tag
Úgy éreztem megér egy új topikot ez a csoda.
[L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-CMATC100.html[/L]
Na de az ára :))
Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest