Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Munkahelyen én is hasonló gonddal küzdök. Adott egy gép, amiben egy Gainward Nvidia 8400 GS van. Dobálja ezt a képernyőillesztő nem válaszolt hibát. Tegnap felraktam a legújabb ehhez a kártyához való drivert, a 342.01-est. Nekem tegnap ment kb fél órát hiba nélkül, de ma megint csinálja. Okozhatja valami program is? Pl böngésző? Mozilla Firefox meg Chrome van a gépen.
Elvileg hardverhiba nem lehet, mert van vagy 10 ilyen "leselejtezett" gép mint ez, egyből ami jó volt, átraktam egy ugyanilyen 8400 GS-t és nem változott a helyzet. Van a régi 8000-es szériához olyan driver amivel biztosan jó? Valami korábbi? Mert akkor megpróbálok rákeresni, ha valaki megadja a számát.
Visszaolvasva nem találtam meg a tökéletes megoldást. Előre is köszi a segítséget.
Üdv: Mikeee89
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest