Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
CoolMan #1322 üzenetére
Ugyanezzel a problémával küzdök most én is tegnap jött elő youtube elindít már kezdi is lekapcsolja a VGA-t majd visszajön a hibaüzivel és használhatatlan a gép mert 10 mp-enként csinálja 320.18-as drivernél kezdte el azóta feltettem 320.49 beta nem szűnt meg korábbi WHQL nem szűnt meg Win7 újratelepít windows álltal aláírt nvidia driver vmi 311.xx probléma előállt kisebb sűrűséggel de elő. Vag kiszed átrak haver gépébe ott is 5 perc után elkezdi. VGA hibára gynakszom már ezek után szóval lehet hardveres eredetű dolog? Vagy szimplán valami nem kóser a driverrel? Win 7 probléma inkább hogy összerogy? Jahh és a legdurvább win 8 is fent van ott is elkezdte azonnal bejelentkező ablaknál összeomlik teljesen használhatatlan feket képernyőig csak reset segít. Nahh ezt magyarázza meg valaki ha nincs magyarázat a VGA megy szervízbe és cseréltetem mert akkor az szart be.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest