- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
CoolMan #1322 üzenetére
Ugyanezzel a problémával küzdök most én is tegnap jött elő youtube elindít már kezdi is lekapcsolja a VGA-t majd visszajön a hibaüzivel és használhatatlan a gép mert 10 mp-enként csinálja 320.18-as drivernél kezdte el azóta feltettem 320.49 beta nem szűnt meg korábbi WHQL nem szűnt meg Win7 újratelepít windows álltal aláírt nvidia driver vmi 311.xx probléma előállt kisebb sűrűséggel de elő. Vag kiszed átrak haver gépébe ott is 5 perc után elkezdi. VGA hibára gynakszom már ezek után szóval lehet hardveres eredetű dolog? Vagy szimplán valami nem kóser a driverrel? Win 7 probléma inkább hogy összerogy? Jahh és a legdurvább win 8 is fent van ott is elkezdte azonnal bejelentkező ablaknál összeomlik teljesen használhatatlan feket képernyőig csak reset segít. Nahh ezt magyarázza meg valaki ha nincs magyarázat a VGA megy szervízbe és cseréltetem mert akkor az szart be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest