Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
ArmanD. #1346 üzenetére
Erre mást nem tudok mondani csak annyit, hogy peched volt.
Az első ilyen hibánál én is garanciaztattam a VGAm, de a "laborban" a FurMarkkal atom stabil volt a kártya.
Hazamentem, visszaraktam a régebbi meghajtót és eltünt a hiba.
Ez 2011 késő nyarán, kora őszén volt, akkor került a köztudatba a TDR hiba.
Amit idővel "kinőttek" a driverek.
Most meg úgy néz ki, hogy újra előjött. -
banhammer
veterán
válasz
ArmanD. #1344 üzenetére
Azzal, hogy ma délután omlott össze a rendszer és csak a hard reszet segített rajta?
GeForce 326.80 béta meghajtó, Gf 560Ti.
Visszaraktam a legutolsó WHQL meghajtót és csodák csodája stabil a gép.Taps, függöny, az elégedetlen nézők a pénztárnál (NVIDIA) követelik vissza a pénzüket.
-
Nándor1990
csendes tag
válasz
ArmanD. #1324 üzenetére
azért nem válaszoltam az üzenetedre, mert nem vagyok aktív tagja a fórumnak (tehát nem is lépek be). most is csak mobiltelefon miatt léptem be és láttam meg üzeneted.
nos, sokat kutakodtam az interneten, de hát magyar oldalakon nem sok megoldásra lelni. így hát a hibaüzenetet beírtam angolul a googleba, majd kerestem. szépen ki is adogatott oldalakat, főképp fórumokat ahonnan az áldozattok segítséget vártak.
a megoldás számomra ez volt: több fórum olvasgatásakor figyelmes lettem arra, hogy olyanokat írkáltak, hogy a 320.18-as driver hibás. régebbit kell feltelepíteni. fogtam magam és egyszerűen letöröltem a 320.18-at és feltettem a 311.06-ot (a fórumokon 314-et írtak, de én azt nem találtam magyarul)....és megjavult az egész kóceráj!
u.i.: a 311.06 csak windows update-ben elérhető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest