Hirdetés
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Lion81 #11209 üzenetére
Gyerek gépe fogyasztásmérő szerint 560W körül eszik (játék alatt kihajtva) viszonyításképp.
Konfig:
i5 12400F, nvidia 3080, 2x16GB ram, 1db m2 ssd, 2db hdd, a házban a cpu cooleren kívül van 1db 14cm, és 4db 12cm-es venti. A fogyasztásmérő méri még a gépen kívül a 27"-os qhd és a 24"-os fullhd monitorokat és egy routert is. Ez egyben fogyaszt 560W-ot. Ennél nagyobb fogyasztást nem láttam még nála. Jellemzően ennyi vagy kevesebb. Egy Zalman 750W-es bronze táp van benne (ezzel jött a konfig, egyelőre nem cseréltem).
Ja, és a házban gyárilag van egy ledszalag is. -
pn4hvq
senior tag
válasz
ScomComputer #8201 üzenetére
Mindenkinek megmutattam a számlát vásárlás előtt, így a lelkiismeretem tiszta
.
Nem utolsó sorban a kártyák nagyját használtam is, de megváltoztak bizonyos dolgok/lehetőségek és eladásra kerültek. -
pn4hvq
senior tag
válasz
DeathAdder #7731 üzenetére
Én már rendeltem Bestbyte-tól "csomagpontos" átvételre: én kaptam "Előzetes értesítés küldemény érkezéséről" emailt, a címzett a csomagpont neve volt, 1 csomagról (ténylegesen egy terméket rendeltem).
Másnap "Express One értesítő" email:
"Tisztelt csomagpont Kft!Értesítjük, hogy a(z) BESTBYTE BB -saját partnerünk által az Ön részére feladott 2 darab csomagból álló küldeményt futárunk a mai napon kézbesítésre átvette"
A 2 darabon pislogtam, mert nem értettem. Aznap jött még egy email "Express One - kérdőív, sikeres kézbesítési értesítő". A csomagpont nem jelzett semmit, nem hívott, így bementem és megérdeklődtem, hogy mi a helyzet:
Igen, ilyen furcsán küldi ki az Express one az értesítőket, hogy "te is tudjad, hogy mi a helyzet a csomagoddal". Az más kérdés, hogy a két levélben hogyan szaporodott meg a csomagok száma, de elengedtem a kérdést.A lényeg, hogy az Express One - kérdőív, sikeres kézbesítési értesítő email után a csomagponton volt a csomagom.
-
pn4hvq
senior tag
ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 3060 Twin Edge OC Videokártya, 12GB GDDR6 (ZT-A30600H-10M), 192-bit 219e eMag
Ez vállalható ár? -
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Én is úgy néztem, hogy a típusszám alapján nem LHR verzió (de megerősítést vártam). Na meglátjuk, mert berendeltem egyet 314e-ért. Az ár is jónak tűnik nekem. És ha mégis V2? Akkor az ár tekintetében megérheti?
A számlán is TUF-RTX3070-8G-GAMING szerepel, bár ezt feltételezem, ugyanonnan veszi az adatbázisból, mint a weboldal. -
pn4hvq
senior tag
Ez a kártya LHR mentes? Másrészt vállalható a 3070-ek között? ASUS TUF Gaming GeForce® RTX™ 3070
-
pn4hvq
senior tag
válasz
kissdani #5137 üzenetére
Az ilyen jó áron sikerült rendelésekre ez az e-mail fog jönni:
"Call Center - eMAG rendelés - Készlethiány
Leadott felénk egy megrendelést xxxxx számon, melyből az alábbi termék sajnos elfogyott, készlethiány lépett fel: VGA EVGA NVIDIA RTX 3060 12GB GDDR6 - GeForce RTX 3060 XC GAMING Videokártya
Az adott terméke(ket) törölni tudjuk a rendelésből és ez esetben – ha rendelt mást is – a többi kiszállítását megkezdjük (amennyiben előre fizetett a rendelés, törlés esetén a törölt termék ára visszautalásra kerül).
Lehetősége van egy másik terméket választani a hiányzó helyett. Új termék rögzítéséhez kérjük, hogy adja meg annak pontos termékkódját vagy linkjét. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben másik terméket választ, úgy azt a honlapon feltüntetett aktuális áron tudjuk biztosítani.
Kérem legyen szíves visszajelezni, hogy mely megoldás szimpatikusabb az Ön számára.
A felmerült kellemetlenségért elnézését kérjük!
Várjuk visszajelzését!"Több ilyen rendelésem is van, amit töröltek
Remélem, nagyobb sikerrel jársz, mint én. -
pn4hvq
senior tag
VGA EVGA NVIDIA RTX 3060 12GB GDDR6 - GeForce RTX 3060 XC GAMING -328e eMag
Talán jó ár itthonról.
-
pn4hvq
senior tag
ASUS GeForce DUAL-RTX3070-O8G OC videokártya, 8GB GDDR6 427.590- Emag
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest