Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #5063 üzenetére

Ha már így szóba hozod, én még nem tudtam kiigazodni a CCC-ben lévő SSAA-n. :DD
    Nv-nél ugye egyértelműen lehet állítani (már vagy 6-8 éve) 1x2, 2x1, 2x2, 4x4, 8x8, stb SSAA módokat (sőt, keverni is lehet, hogy 2x2 SSAA + 2xMSAA, stb.), de a CCC-ben csak annyit látok, hogy 2x, 4x, 8x, és még a CFAA filterezési módok sem szürkülnek ki, sőt, írja is, hogy hány mintavételnek felel meg, ha rárakok egy edge detect filtert. Akkor most:
    1: Tényleg működnek a CFAA szűrők SSAA mellett is? (Vagy legalább is próbálnának, és eszik a GPU-t, ha benyomja az ember?)
    2: A 2-8x lépcsők milyen SSAA módnak felelnek meg? Rendre 2x2, 4x4, 8x8, vagy van itt egy kis átverés, és a 2x a 2x1 vagy 1x2, a 4x a 2x2, stb...?
    És mi történik, ha SSAA módban felejtem a csúszkát CCC-ben, forced 2x-el, és elindítok valami DX10.1+ játékot (pl. BC2, AVP), aminek a menüjében is van AA állítási lehetőség, és ott kérek 4x-et? Akkor driveres SSAA-t vagy a motor által definiált szűrést kapok?
    Csak ha már így mondod, hogy "normálisan támogatja". :))

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák