Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Egon #50363 üzenetére

Buster akkor mit csinál folyamat AMD fórumon mindenkinek és minden témára? :D
    A flame az is, hogy ide hírezik sokan hogy hetente milyen bajok vannak meg driver fixek? Ami kell az NV usereknek is hogy tudjanak róla. X2N meg viccelt vele hát AMD-INTEL oldalon is van ilyen a vicc az meg a humor is bűntett már?
    S ahogy most írta ABu tucat hiba van s ezek fontosak azért szerintem mindenkinek hogy tudjanak róluk. Aki felhasználó, aki venne esetleg s mégse vesz emiatt. Rohadtul tök mindegy melyik gyártótól ha AMD lenne akkor azt se venném meg ilyen hibákkal ha Intel akkor azt se végül. Mondtam már hogy 50-50 Intel AMD, 40-60% NV-AMD m volt, tőlem továbbra is lefanozhattok ezzel-azzal max nem veszem magamra. Mindig az éppeni ár -értékre mentem vagy hibamentességre legyen bármelyik.

X2N: Nálam meg 5.5 év alatt sem most is új játékokkal játszottam év végén. Path of Exile 2, Dragon Age 4, Stalker 2, Kingdom Come 1-2 stb
    10-15 éve más tészta volt akkor voltak gondok bőven ATI-val azért is váltottam néha NV-re.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák