Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    válasz paprobert #28583 üzenetére

    Horizon Zero Dawn nem éppen az optimalizáltság példaképe. Inkubb bug az hogy jobban fut kiszemelt amd-s párosításssal, mint feature.

    @proci: de mi lesz ami erdemben jobban megjaratja a buszt? Mert ahol arra kell alpozni, hogy minden framenel masszivan adatot mozgasson rajta, ott mar nagy baj van. Az amd vesszosparipaja mostanaban hogy majd ezzel megvaltjak a vilagot, de a kesleltetes ugyanugy ratyi hozza, hiaba a dupla savszel. Figyeld meg hogz 1 evig a fopap ezzel fog haknizni, aytan amikor kiderul a zsakutca, abbamarad a tamtam. HBC is addig volt szuper elkepzeles ameddig ki nem jottek a tobb vramot hasznalo jatekok. Csak elotte amd is szepen csendben a tobb vram fele lepett, nehogz kideruljon hogy 4gb-al nem tul user frendly 8gb-ra keszitett jatekot futtatni.

    [ Szerkesztve ]

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák