- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #11571 üzenetére
Amivel én játszok, Diablo4, Wow classic, mintha stabilabb volna az fps. De lehet csak én képzelem bele .
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #11566 üzenetére
Nem sok, én megléptem. Nem varázsolt el a 13700k, ment vissza. Jött helyette 7800x3d. Ez már jobban tetszik, nekem jobban bejött.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
Dreamie
őstag
válasz DroiDMester #11367 üzenetére
Bemesz a postára a papirossal amit fel kell ragasztani a csomira, az alapján a posta tudja már, a listából, hogy kinek megy és hogy ingyen megy.
-
-
-
Dreamie
őstag
válasz Találtgyerek #7491 üzenetére
CableMod.eu -bol rendelt áru után miért kell vámot fizetni? Járt már így valaki?
-
Dreamie
őstag
Pedig azért égnek le, figyelni kell, hogy normálisan legyen bedugva és a kábel ne feszuljon egyik oldalra sem. Volt egy videó is erről, majd valaki beteszi, vagy keress rá
-
-
Dreamie
őstag
válasz kevike576 #5234 üzenetére
Gondolom a különbség is ennyi közöttük... Az járt jól aki olcsóbban meg tudta venni a simat eddig.
Nem nagyon fogynak a 4080-ak úgy látom... 4090-et pedig nem is látok sehol...Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Ha a proci sem fut maxon, se a vga?
-
Dreamie
őstag
válasz #36531588 #4874 üzenetére
Miért ne használhatnád? Itt a forumon páran vettünk corsairnak a csatiját, cabelmodtol elvileg rendelhető a táphoz csatlakozó. Igazából én a +1 csatlakozás miatt váltottam a corsair új csatijára.
-
Dreamie
őstag
válasz Lacielvtárs #4857 üzenetére
Ezt csak te tudod. Én biztos nem cserélnék, maximum 4090-re.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Az Innokkal sincsen gond... Kopp-kopp
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4742 üzenetére
Köszönöm srácok! Használjátok egészséggel!
-
Dreamie
őstag
válasz SkyTrancer #4683 üzenetére
Köszi!
-
Dreamie
őstag
válasz SkyTrancer #4675 üzenetére
4k optimizedben is futtass egyet légy szíves! Köszönöm!
-
Dreamie
őstag
válasz kevike576 #4618 üzenetére
Ezt most nem értem. Alza még az egyik legnormalisabban áraz és szerintem egyik legkorrektebben áll a vasarlokhoz.
Jaaa... Én most 3000 eurót látok a linken...[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz ImpersonatoR #4590 üzenetére
[link]
150,300,450, és 600W -os kábelek vannak. Az új generációs tapokhoz jó csak, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Egészségetekre!
Várjuk a tuf oc és non oc teszteket![ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
[link] aki akar most rendelhető a corsair kábele. Nincs szállítási díj.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4580 üzenetére
Zsír! Várjuk! Ha valaki rendelt non oc-t dobjon már fel ő is eredmény. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
-
Dreamie
őstag
Asus tuf oc és non oc között az a 120 000 Ft az komoly?
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4386 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dreamie
őstag
válasz vagner66 #4384 üzenetére
Gigantikus méretű, viszont nekem nagyon jól osszszereltnek tűnik. Hagyományosan van beszerelve, nem érzem szükségét, hogy kitamasszam. Sokat még nem használtam. Viszont ez a kábel ami van hozzá, nagyon nem szimpi, szóval a corsairtol mindenféleképpen rendelek egy kábelt hozzá. Tudom az is leeghet, de eggyel kevesebb csatlakozási pont lesz. Ha jól gondolom.
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4087 üzenetére
Sikerült ma egy felbontott inno -t venni 786k-ert, reméljük az állapota megfelelő... Meglátjuk mit takar a felbontott...
-
Dreamie
őstag
Azt jól látom Alzan, hogy a 4080 620k-799k között lesz árazva...
-
Dreamie
őstag
-
-
Dreamie
őstag
Gondolom ez is már egy visszaküldött példány.... Eddig hasznaltkent árulták 947k-ert, de már úgy látom így próbálják eladni... Mintha új lenne. Kolléga visszább írta is...
-
Dreamie
őstag
válasz YellowFlash #2863 üzenetére
Hát ez csodás!
-
Dreamie
őstag
Már egy ideje fent van. Nem annyira kapkodjak, vagy nagyon sok van. Volt egy bontott 945k körül is. Az el is ment.
U.i.:
Igazad lesz, mindjárt el is kopik...[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Passz, 100 euróval volt több, mint a tuf. Ennyiért egyik sem kell. Igazából én egy inno 3d 4090 frostbitera vadászok, de úgy látom nem nagyon lesz sehol.
Sylex1 én bontanam szét a picsába és menne rá a blokk, ha majd lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz KillerKollar #2364 üzenetére
1. Nem korrekt az ár. (Nekem)
2. Ilyen linket inkább ne.Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Inno3d rtx 4090 frostbite -rol valami infó? Még nem láttam sehol, és másik 4090-et sem ami vizes rendszerbe készült volna, ha valaki tud valamit,kérem ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! Garanciális !! Újszerű! RTX 4060 8GB OC /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!/
- RTX 4090 Zotac Trinity Edition OEM
- GAINWARD GHOST RTX 4070 12GB! RGB-s! Garancia+számla (a Te nevedre)!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 16G, 16G GDDR6, FEHÉR, makulátlan, GARANCIÁLIS!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - 36 hónap magyar, bolti garancia + 12 hónap gyártói
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE RTX 4070Ti SUPER WINDFORCE MAX OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / MAX változat!
- ASUS RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G- EVO DLSS 3
- Gigabyte Geforce Rtx 4070ti Eagle rev.2 12gb Gddr6x
- Nvidia RTX 4070 Super / Ti / Ti Super kártyát keresek Magyar kisker garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest