- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz rup1u5 #15386 üzenetére
Nálam Seasonic Focus félmoduláris 650W Gold táp viszi az adatlapomon lévő konfigot. 5900X-et 165W PPT-re lőttem be, FTW3 Ultrát pedig 0,95V - 2040MHz-re belőve (1995 - 2015MHz-re droppol mérések szerint) 340W max fogyasztással a VGA részéről. Lekopogom, eddig semmi rendellenességet nem tapasztaltam, pedig féltem a topikban írt Seasonic + RTX3080 tapasztalatok alapján, idén tavasszal vettem a tápot, úgyhogy elvileg nem a régi problémás széria már.
-
Coolmat
őstag
válasz boogie84 #14443 üzenetére
Kicsit megkésve reagálok én is: FTW3 ultra alzás, 26-i rendelés, pirosat kaptam, nekem bejön, mert eleve piros világítású a házam Tegnap jött meg MPL-el (már szombaton itt lett volna, csak pont nem voltam itthon).
Nem volt még időm sokat tesztelni, de a Seasonic Focus 650W-os tápom úgy néz ki elviszi, viszont sajnos van egy kis coil whine terhelés alatt. UV-zni szeretném majd, ki mit javasol beállítani? 0,9 - 0.95V -okat olvastam itt a topikban, ez még szokatlan számomra, RX5700XT-ről jöttem, ott 1,05V volt a min amire engedte levinni manuálisan.
-
Coolmat
őstag
Helyzetjelentés FTW3 Ultra rendelésről: múlt csütörtökön adtam le, a rendelést (előre kifizettem), tegnapig nekem is 11.17-es beragadt dátum volt, ez frissült este 12.04-re, most pedig nálam is átváltott 12.09-i 08:00-17:00 közötti szállításra, és megjelentek a licencek is az Alza könyvtárban. Ebből jó eséllyel már tényleg lesz valós termék is még idén
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is rányomtam az FTW3-ra (eredetileg RX6800XT Nitro volt tervben), ugyanúgy "lefoglalva" állapotva váltottak át mára a licence kulcsok is, nov 17 szintén a várható a kártyára. Én még reménykedem, hogy hátha még idén lesz belőle valami, a launch dayen 15:02-kor leadott Ryzen 5900x rendelést is kihozták végülis 1 héten belül
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest